my dearest.Du är verkligen min förkroppsligade dröm. Allt du är och allt du gör är fantastiskt. Jag älskar dig med vartenda fiber i min kropp och jag längtar så tills jag är i dina armar igen. Du har fått mig att blomstra och du har lärt mig så mycket om mig själv och om kärlek. Det kommer aldrig finnas någon annan än du. Du är finast. Du ser mig som ingen annan ser mig. Åh vad jag längtar efter dig! Min vackra, sagolika, älskade prins. Jag saknar ord.
 


Malin´s out of here.

Nu har alla bitar fallit på plats och äntligen ska jag få vara med min kärlek igen! Den 5:e maj klockan 6.20 lyfter jag i Göteborg på väg mot Vancouver. Vår väntan är snart över, nästan tre månader har gått och om 12 dagar får jag min belöning. Äntligen. Nu kan ingenting skilja oss åt igen, denna gång är jag där för att stanna och vara så lycklig som jag bara kan vara. Tunga stenar har lättat mitt hjärta, mörka regniga moln har lyft från mitt huvud och den kilande längtan är snart helt bortblåst. Jag vill inte vara ledsen över hur jag inte kan vara med min familj eller mina vänner här, ni finns kvar och det gör jag också. Vi kan fortfarande skriva, prata och se varandra. Allt kommer lösa sig. Det här är menat att hända. Jag ska flyga vidare. Snart ♥

open happiness.

Hey,

Jag har fått informationen till mitt arbetsvisa nu! Jag kan åka till Kanada när jag vill och snart kan jag vara tillsammans med min underbara kanadensare igen. Jag skrek av glädje när jag fick mailet för två nätter sedan och ringde Trevor med en gång. Vi är båda lättade. Snart kan inget skilja oss åt.


career hunt.

Hey,

Idag har jag bakat en fransk chokladtårta åt mormor och morfar. Efter det gjorde jag något väldigt spännande. Jag letade jobb i Vancouver. Jag måste säga att det är givande att bara läsa annonserna, de har så många möjligheter att erbjuda att man nästan vill ha flera jobb samtidigt. Jag har börjat inse att det är dags att starta någon form av karriär, jag har funderat på det länge men nu är det dags att ta tag i det. Vad vill jag bli? Vad vill jag uppnå? Karriären måste hur som helst börja med ett jobb som kan öppna dörrar eller ge nya kunskaper. Jag tittade på jobb som modebloggare till en ny onlinetidning som ska starta, sedan fanns det ett konstgalleri som ville ställa ut tavlor av lokala talanger - vilket vore helt underbart!- och sedan fanns det även mindre modelljobb (vilket jag tvivlar att jag ska satsa på). Jag blev väldigt inspirerad hur som helst och längtar tills jag kan börja leta jobb på riktigt. Jag föredrar definitivt Vancouver före Halland, i Vancouver kan man göra spännande oväntade saker som att vara amatörskådis i en musikvideo men i Halland hamnar man på Matöppet. Jag är säker på att jag valt rätt i att flytta.
(bild från weheartit.com)

La vie en rose.

Hey,

Jag har tur. Jag är så otroligt lyckligt lottad. Jag förstår inte varför jag får ha det så bra. Det började 1991 då jag råkade hamna hos världens bästa föräldrar, tätt följt av världens bästa mor- och farföräldrar. Sedan 1992, 1993 och 1995 fick jag världens mest irriterande och makalösa systrar som jag inte skulle byta för någon annan. Turen fortsatte under hela barndomen då jag fick växa upp på landet, åka härliga hölass på sommaren och bada i ån bredvid huset och springa barfota på mormor och morfars gräsmatta. Sedan fick jag en väl behövd vän 2003 som kämpade med mig tills det värsta var över. Det blev ännu bättre 2007 då jag fick nya vänner på gymnasiet som accepterade mig för den jag är och som tyckte om mig just för att jag är jag. Sedan fortsatte turen genom att jag fick underbara lärare på gymnasiet som uppmuntrade mina talanger och t o m utvecklade dem. Sedan, 2009, dök en kille upp. Den rätta. Genom tusentals kärleksfilmer hade jag drömt mig bort mot ett engelsktalande äventyr fyllt av romantik, och nu, fick jag chansen att uppleva det! Hela tiden var jag övertygad om att man fick nöja sig med den man fått och att äventyret bara kunde upplevas framför en tv-skärm, men i slutet av 2009 blev jag överbevisad. Han var charmig, självsäker, attraktiv likt en ängel och samtidigt ett frågetecken. Jag blev svaret på frågan. Jag har ingen aning om hur det hände, men den här drömprinsen såg något i mig som ingen annan sett eller velat se förut. Jag fick uppleva ett engelsktalande äventyr med alla ingrendienser det måste innehålla: skratt, tårar, mod, passion, kärlek, hopp, drömmar... allt. Jag har fortfarande alla de underbara och färgstarka personerna i mitt liv och de förgyller varje dag. Det har inte gått en dag utan att jag känt mig älskad av någon. Jag har ingen aning om varför jag blivit så lyckligt lottad. Ibland är jag rädd att jag en dag måste betala för att jag är så lycklig, men tills dess, ska jag fortsätta älska er och aldrig sluta ♥

blondie.


längtan.

Ikväll saknar jag Trev förkrossande mycket, så jag tittade igenom mina bilder och filmer och hittade denna. På julafton startade han kameran i smyg för att filma min reaktion när jag fick min klapp. Nu har jag kortat ner filmen eftersom den var alldeles för lång. Men det är underbart att kunna titta på denna och på sätt och vis känna sig nära honom. Det gör ont ikväll. Jag vill tillbaks. Jag vill bli kramad och kysst av min underbara pojkvän. Jag vill inte vänta mer. Jag vill ha vår framtid nu. Jag älskar honom så mycket.


8 april 1991

Hey,

Igår blev jag 20 år, konstigt. Mamma, pappa och lillasyster Jenny kom in och sjöng vid 6.00. Av Jenny fick jag modetidningar och franska macarons och av mamma och pappa fick jag en Kultur- & idéhistoria bok som jag önskat mig. Sedan sprang jag ner och ringde Trevor. Han hade precis kommit ut från gymmet när jag ringde för tredje gången. Inget gör mig så glad som att höra hans röst. Vi bytte till msn och han skickade en fil, det var ett gulligt brev han skrivit med en topp tio lista med 10 anledningar till varför han är den lyckligaste mannen i världen. Jag smälte och spann. Så underbar min prins är. Först visade han ett presentkort på Subway! Ja, jag är besatt. Nu kan jag äta där typ fyra gånger på raken! Sedan berättade han att jag fick en prenumeration på en inredningstidning, han hade letat jättelänge efter en tidning jag köpta i somras med countryfransk stil men den ges bara ut två gånger om året så istället hittade han en tidning med viktoriansk inredning som jag också älskar! Så jag är nyfiken på vad den har att erbjuda. Sedan sa han att han varit i gallerian tusentals gånger för att hitta några fina kläder till mig men han hittade inga så istället ska vi åka och shoppa när jag åker tillbaks och då ska vi köpa varsin outfit. Sist av allt får jag välja aktivitet när vi ska fira mig i Kanada :)
Trevor är världens goaste kille, han skämmer bort mig så ofta och han ger mig alltid presenter som visar att han lagt ner tid och tankar på att ge mig något som visar att han känner mig väl.
Senare under dagen körde jag och köpte mina nya glasögon som jag blev väldigt nöjd med.
På kvällen kom mormor och morfar, jag fick påskliljor (mina favoriter) och pengar.
Släkten ska fira mig nästa helg så det var ingen stor grej igår men det var ändå en väldigt bra dag måste jag säga.
Tack allihopa för all uppvaktning <3

I want my man to have an awesome day at work today!

Love you.


sötsaker.
RSS 2.0