Weekend

Hey,

I lördags gick jag upp tidigt för att fixa iordning mig, efter en stund åkte jag, Sofie och hennes kompis Frida till Falkenberg för att förbereda inför den sista modeshowen. Vid lunch körde vi till Storan och åt pizza innan vi bytte om och hade genrep. Strax efter genrepet var första showen, jag var nervös som vanligt, särskilt när jag stod och väntade på att tjejen som var före mig skulle komma ut igen. Så jag steg in i takt med musiken, gick igenom salongen, upp på scenens hörnor och tillbaks igen. Sedan var första showen över. Den andra showen gick också bra. Efter det mötte jag familjen, fick gps:en och körde sedan mot Tvååker. Jag kom hem till Bexxis, vi tittade på bilder från balen, åt middag med hennes familj och fixade sedan iordning oss. Vi sjutiden kom hennes kompis Anna-Karin dit och vi satt på altanen och snackade. Sedan tog vi bussen till Varberg för att gå till krogen, smidig som jag var, fiskade jag upp mitt kort till Klitterbadet istället för körkortet för vakten, men jag bytte snabbt till körkortet och kom in. Väl där inne var det inte särskilt mycket folk så efter en liten stund bestämde vi oss för att gå och äta. Det var lika folktomt när vi gick tillbaka så vi bestämde oss för att åka hem igen och se på film. "Stomp the yard". Efter filmen somnade vi rätt fort.
Söndagen vaknade jag 12 och körde sedan hem. Jag åkte och träffade gamlamormor som var på besök i Slättelynga och efter det pratade jag med Trev hela kvällen. Vi pratade i ungefär 7 timmar :)
Jag längtar verkligen efter honom och önskar han kunde komma tidigare men juli kommer tids nog... hoppas jag.



Frida i min klänning



Jag i min korsett och kjol



Malin ♥ Trevor

illuminated explosion

Hey,

Här kommer bilder från vår modeshow i UV- ljus från höstas, kläderna har jag designat :)











Jag lade bara upp bilder på två outfits för de andra var bara vitt kludd.


Malin ♥ Trevor




Shopping blondie

Hey,

Igår åkte vi till Kungsmässan för att shoppa, jag skulle hitta skor till studenten och en sommarjacka. Jag hittade den perfekta vita jackan på Zara, den är underbar! Sedan hittade jag underkläder på Lindex och örhängen på Gina Tricot, men inga skor.... Jag kan lika gärna försöka skapa en tidsmaskin, chansen att det faktiskt lyckas är lika stor som att hitta skor. Men jag blev nöjd över att hitta jackan i alla fall. Det var en väldigt trevlig shoppingdag. Kvällen spenderade jag med Trev, det blev rätt sent men roligt hade vi :)
Idag gick jag upp ganska tidigt för att duscha och fixa iordning mig, jag tog på min nya jacka (♥) och körde till Falkenberg. Jag gick till La frizz för att färga håret. Jag bestämde mig att jag vill se skillnad för en gångs skull och visade en bild på hur jag ville ha det. Färgningen, sköljningen och stylingen tog två timmar och sedan körde jag till mormor och morfar för att äta middag. Hälsade på mamma på jobbet och kom precis hem för att snart få chatta med mitt livs kärlek.









Malin ♥ Trevor

Pust

Hey,

Idag har jag varit i Falkenberg med mormor och handlat färg till mitt lilla sommarjobb hos dem. När vi kom tillbaka sandpapprade jag taket i stugan som jag ska måla om innan jag började måla. Det kändes i armarna och nacken kan jag ju lugnt säga.
Snart loggar Trev in och vi ska prata igenom vad som händer i våra liv, vi har inte fått mycket tid tillsammans och när vi får det så tar den alltid slut för fort. Jag har haft en massa tankar i huvudet om vad som händer runt omkring mig som jag inte kunnat vädra hos honom för hans jobb har kallat, så ikväll ska vi alltså spendera lite kvalitetstid tillsammans, äntligen. Han är så förstående och överraskande. Det känns som att han är skapt bara för mig. Idag upptäckte vi att båda räknar ner innan vi loggar ut ifall den andre skriver något mer :) Vi har många olikheter men samtidigt väldigt mycket gemensamt. Jag älskar det. Jag är inte nervös med honom, jag är inte osäker utan bara mina bästa sidor blomstrar när han är i närheten. Han är min näring. Min värld.


Zzzz...

I need some sleep
It can't go on like this
I tried counting sheep
But there's one I always miss
Everyone says I'm getting down too low
Everyone says you just gotta let it go
You just gotta let it go
You just gotta let it go

I need some sleep
Time to put the old horse down
I'm in too deep
And the wheels keep spinning 'round
Everyone says I'm getting' down too low
Everyone says you just gotta let it go
You just gotta let it go
You just gotta let it go

You just gotta let it go



Kiss of Aphrodite - my first collection

Hey,

Igår jobbade jag som en galning på att bli färdig med min kollektion. Jag gjorde färgkort, inspirationsbild, illustrationer och plaggskisser och sedan hjälpte min kära mini lilla syster Jenny mig med ett modefoto. Imorse gjorde jag klart materialsidan. Så kom jag till skolan och redovisade, jag visste inte vad jag skulle säga så jag improviserade men bra gick det i alla fall och nu är jag helt klar!

Här kommer några av fotona...








Illustrations by Me








:(




Idag är bara en sådan dag man undrar varför man gick upp över huvud taget. Nästan allt har bara gått snett och höjdpunkten på dagen var nog när jag slog i lilltån i sängen... Lägger mig tidigt ikväll så den 16 maj 2010 försvinner för gott.


Friday

Hey,

Idag har jag skissat på min kollektion som ska lämnas in på tisdag, har tagit tag i mycket idag.
Jag och Emma stack till Slöinge och köpte pizza, körde hem och startade "LOSER", jag älskar den filmen och alla gamla låtar man kan nynna med till. Sedan blir det "Kärleksbrev" så jag kommer troligtvis gråta en hel del ikväll.
Imorgon ska jag och Emma åka till Halmstad och jag ska försöka hitta ett par färgglada skor till studenten och en jacka.

Ha en trevlig helg!

En dag med Jennie

Hey,

Idag var en speciell dag, jag gick upp tidigt och gjorde mig i ordning och körde vid 10 för att hämta Jennie. På vägen hem var allt precis som vanligt, pratglatt :)
Vi körde till Falkenberg och köpte godis och begav oss sedan till lilla Bjärnared för att se på film och käka godis. Vi sjöng kareoke tills rösten försvann och tittade på gamla filmklipp från vår väldigt flummiga högstadietid. De filmerna tar vi förhoppningsvis med oss i graven... Haha!
Det var skönt att bara prata om allt mellan himmel och jord med en viktig tjej som har återvänt till mitt liv, det har varit ett tag sedan och det var väldigt roligt! Ser fram emot fler dagar med dig Lagesson!

Ha det super!

P.S Stal lite av din rubrik Jennie, du vet ju vart jag bor om du tänker anmäla mig ;)

Framtidsplaner

Hey,

Nu börjar jag och min Trevor få lite mer ordning på saker och ting. Han läser för fullt igenom hemsidorna om att immigrera och berättar sedan för mig vad vi måste göra. Som våra planer ser ut nu så kommer han i mitten av juli för att stanna hos mig i eventuellt en månad, sedan följer jag med honom till Kanada och får nog stanna där i sex månader men endast som besökare. Under den tiden kommer vi leta efter en lägenhet, begagnade möbler som jag ska måla/ klä om medan han pluggar och jag kommer förmodligen leta efter jobb. Jag tror det är bra att jag endast är där som besökare för att vänja mig vid min nya livsstil och mitt blivande hem. I december ska vi skicka in en ansökan om att han ska vara min sponsor, ett av kraven är att vi ska ha varit tillsammans i ett år vilket vi har i december. I väntan på svar kan det ta upp till 8 månader så jag kanske får åka hem igen medan vi väntar, så långt har vi inte kommit än.
Trevor är så flitig, vi kollade igenom alla de sidor de hade på hemsidan så jag vet hur mycket han har att göra men han kämpar sig igenom det samtidigt som han jobbar och har sig. Min hjälte!

Åh vad allt är underbart!

Summer

Hey,

Idag var jag i stan med familjen och jag och pappa beställde plakat till min student som blir klar om cirka två veckor. Jag kan knappt tro att det händer, Sanna och Alex vet hur ofta jag nämner de kvarstående veckorna men jag förstår det fortfarande inte. Nästan fyra veckor nu. När jag slutade på Söderskolan var det den lyckligaste dagen i mitt liv, jag slapp alla de elever som bara irriterat mig under fyra år och var på väg mot en ny tillvaro. Denna gången, är jag på väg mot livet som vuxen vilket är mer skrämmande. Min framtid är fortfarande luddig tills vi fått ordning på immigrationen men jag ska spendera sex månader i Kanada som "besökare" och fixa med vår lägenhet, måla om möbler och inreda, det ska bli så underbart! Mitt eget hem med min älskade, han låter mig dessutom ha fria händer med hela inredningen så länge han kan leva med det, allt han behöver är ett enkelt arbetsrum och ett ställe att ha bilen. Jag har tusentals idéer om hur lägenheten ska se ut och kan knappt bärga mig. Vi ska snart börja titta på lägenheter tillsammans. Wow vad jag känner mig vuxen. Men innan jag flyttar dit, ska han komma hit i sommar och förhoppningsvis stanna i fyra veckor!... Oj, jag drömde mig visst iväg till stranden, att vara med honom vid havet. Vi ska hitta på en massa skoj. Om någon vill träffa mitt livs kärlek, Trevor Locke, är det bara att kommentera så ska jag komma ihåg det tills han kommer :) Han träffade ju bara min familj i vintras medan jag fick träffa hans familj och massor av hans vänner.
Ja, tiden flyger förbi. Jag längtar verkligen till sommaren men samtidigt inte. Jag vill inte sluta som många andra och säga "Vi måste höras av" och sedan händer det inte. Jag ska försöka ta hand om de band jag fått genom gymnasiet för de är värdefulla!



På tal om skolavslutning, en bild från en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, när jag lämnade Söderskolan för alltid tillsammans med Lagesson!


Wired

Hey,

Igår hade jag en dålig dag, när minsta lilla motgång känns som världens undergång. Jag chattade med Trev och bara pratade av mig, med andra ord gnällde, men han sken ändå upp med sitt oemotståndliga leende och jag kunde inte motstå att le hur sur jag än var. Trots att jag varit skitförbannad så försvann allt efter att jag mött hans leende, vi bara log mot varandra och han retades med mig. Efter det var det som om jag fått ett duracell batteri i mig. Jag satte mig vid datorn och gjorde klart de 18 sidorna jag hade kvar i samhällskunskapen. Jag skrev texten till den muntliga redovisningen vi hade idag, sedan gjorde jag upp ett helt schema för de fem kommande veckorna och planerade in vad och när saker behöver göras.
   Jag vaknade 30 minuter för tidigt i morse och gick upp för att läsa mitt morgonmail innan jag tog en dusch. Efter duschen tränade jag i 30 minuter, gjorde upp ett nytt träningschema som kommer bli super och började lite smått på religionsprovet. Jag stack till skolan och vi redovisade om vårt café och sedan redovisade jag mitt projektarbete. När jag kom hem cyklade jag 8 km, kom hem och målade detaljer på lådorna till byrån i mitt rum och har precis bakat chokladmuffins. Phew, ser ni? Kanske är det någon student- bieffekt eller något, men jag gillar det. Jag har inte varit såhär inspirerad på länge. Nu ska jag titta på "Marie Antoinette" och klippa ut tidningsartiklar som jag gillar. 

(Jag vet att detta var ett tråkigt inlägg, men min energi gör att jag måste skriva ändå ;)



 

Mysig kväll med de bästa

Hey,

Igår stannade jag kvar i Falkenberg efter skolan för att vara med Sanna och Alex. Vi pluggade, åt, såg på Zoolander och hade karaoke. En väldigt mysig kväll som alltid. Ni är bäst tjejer!



Skoltrött

Hey,

Är det bara jag som har varit skoltrött ända sedan trean började? Vi har haft så få uppgifter att minsta lilla inlämning känns helt omöjlig att ta tag i. Jag har ingen motivation längre, kanske är det för att det är sista året och man måste fokusera mer på framtiden nu, för det är vad jag gör. Tänker på framtiden.
Nu har jag i alla fall massvis att göra de sista FEM veckorna, både för skolan och fritiden:

* Kolla upp konkurrenter i Falkenberg centrum
* Samhällskunskapen
* Läsa ut "Nionde grottan" (mest för min egen skull)
* Göra klart "Kiss of Aphrodite"
* Plugga religion
* Jobba på Trevors födelsedagspresent
* Köpa skor till studenten

Bäst att börja, en gång för alla!







Fick två bilder på Trev och barnen från söndagsskolan som klättrar på honom :)
De hade väckt mina moderskänslor om jag haft några ;)

Faith

"PS:
 
I love you. You can always count on that baby. Let my love be your ocean, and let yourself be a ship, floating calmly towards the horizon that is our next meeting. I can't wait for it."

RSS 2.0