Shopping in the U.S

Hey,

I Kanada har de inte de tre sista bokstaverna som vi har i Sverige, om ni undrar varfor jag skriver med O eller A. Flygresan gick bra men ett flyg var forsenat vilket gjorde mig annu mer nervos eftersom Trev inte visste det. Sa han vantade pa flygplatsen i typ fem timmar tills jag slutligen dok upp. Jag traffade en trevlig man pa sista planet och satt och pratade med honom tills vi var framme. Trev sag inte att jag kom till flygplatsen sa jag dok upp framfor honom, vi hade inte ord for att beskriva hur vi kande efter tre manader utan varandra sa vi bara kramades, lange och val.
Pa mandagen gjorde vi inte sarskilt mycket, jag hade ont i magen sa vi gick inte till restaurangen :( Istallet tog Trev hand om mig.
Igar stack vi till USA for att shoppa, det var valdigt invecklat att komma in dar men vi lyckades, sedan shoppade vi hela dagen. Fast jag hittade bara tre toppar, tva linnen fran Calvin Klein och ett linne fran Max Rave. Trev gav de till mig som tidigt fodelsedagspresent. Sedan stack vi hem och gjorde pizza och myste i soffan.
Idag ska vi hem till hans morforaldrars hus dar han bor i Kelowna. Maste stada nu.

Ha det super!

So Long!

Hey,

Nu har jag nästan helt färdig med att packa, syrran ska fixa mitt hår och flygbolaget har mailat för att berätta att jag inte flyger förrän 10:45, istället för 7:45 vilket betyder att jag kommer förlora tre timmar med Trevor. Blev lite besviken för jag vill dit så fort som möjligt. Vad har jag mer kvar att göra? Sova är förhoppningsvis det enda och jag hoppas verkligen att jag inte glömmer något. Jag är nervös och väldigt exalterad över att åka dit. Jag är redo för att träffa min kanadensare för första gången på tre jobbiga månader. Snart. Väldigt snart.

Hejdå Sverige, vi ses om två veckor!

Fullpackad väska

Hey,

Denna dagen har varit helt okay bortsett från vissa delar. Skolan var bra när min korsett till kollektionen inte bråkade med mig. Det är fascinerande hur plagg kan hata sina skapare så mycket. När jag kom ut från skolan kände jag mig helt pirrig för det var sista gången jag var i den byggnaden två veckor framöver. Jag körde hem med fredagsmusik som ljud genom hela bilen. När jag kom hem började jag packa, Jag är inte färdig än men det får finslipas imorgon för väskan är verkligen fullpackad! Jag fick ett mail från Trev där han berättade att han inte jobbar halva dagen som planerat eftersom en kollega hade fått förhinder. Men det är inte Trevs fel så jag försöker se det positivt, nu kan jag faktiskt arbeta på projektarbetet som jag planerat.
Nu tänker jag slinga håret så jag ser något hyffsad ut på söndag när jag flyger till honom. Imorgon ska jag klippa mig också för topparna är verkligen i behov av en sax, man vill ju gärna inte se ut som en kvast när man ska träffa hans vänner och familj - de har redan höga förväntningar på mig...

Jag hoppas du får en superfin fredag!

Ny design på min blogg!

Hey,

Idag bad jag min kära syster Sofie att göra en ny design på min blogg vilket hon gladeligen gjorde trots att det fick henne att grymta. Berätta gärna vad du tycker! Tack för hjälpen Sofie!

Utöver min nya bloggdesign så har dagen varit härlig. Jag fick gå tidigt från skolan för att plugga hemma. Jag har skrivit tre sidor till på min deckare och köpt choklad. Jag har fått ett antal mail från Trev ikväll, han frågade om jag vill åka till biblioteket någon dag och låna böcker, han frågade om jag vill att han ska läsa för mig vid stranden vid deras hus, eller på toppen av berget. Jag älskar när han läser för mig. Han är perfekt för mig, jag trodde inte på sådant förrän nu, men han är allt jag någonsin önskat mig.

Tillägnat Lagesson

Hey,

Detta korta inlägget är till Jennie; jag ska försöka att blogga medan jag är i Kanada samt lägga upp bilder medan Trev är på gymmet. På hotellet ingår internet men tvivlar på att jag kommer vilja sitta vid datorn med alla spabad de har där :) Och jag tycker definitivt att du och Wiktor ska komma till Kanada och hälsa på senare i framtiden! 
Kul att du gillar bloggen! 

Ha det läckert! 

Calvin Klein and Hot springs

Hey,

Snart är all min väntan över, om du följt min blogg kommer du säkert bli lättad när jag väl är i Kanada och slutar tjata om alla veckor och dagar jag har kvar. Det är 5 dagar kvar tills jag åker till Landvetter för att sedan flyga till Frankfurt i Tyskland, från Frankfurt till Montreal i Kanada, från Montreal till Vancouver där Trev kommer vänta med öppna armar, redo att omfamna mig för första gången på tre månader.
Denna väntan har varit en prövning, förväntansfull och samtidigt plågsam men jag ångrar den inte. Jag är inte mentalt inställd på att åka dit än för tiden gått så fort, den bara flög förbi och nu ska jag helt plötsligt packa resväskan. Åh vad kärlek är underbart!
Vi har pratat mer om vad vi ska hitta på. I söndags föreslog Trev att vi ska köra till USA och shoppa! Förstår du hur överlycklig jag blev när han frågade?! Vi ska köra över till Seattle och shoppa loss bland märken som Calvin Klein, Burberry, Banana Republic och Ann Taylor.
Vi bokade aldrig Miette Hot springs hotel eftersom att de inte har öppet än, så Trev skickade en hemsida till mig idag och föreslog att vi ska åka dit och bada istället. GÄRNA! Svarade jag när jag såg bilderna från hemsidan. Här får du lite smakprov:




Förstår du hur mycket jag längtar till Kanada?!








10 dagar kvar!

Hey,

Nu börjar Kanada närma sig, jag känner att jag har skrivit "Kanada" typ tusen gånger. När jag väl är där ska jag försöka fortsätta blogga, jag kan skriva medan Trev är på gymmet. Nu när det är nära känner jag mig mer otålig. Jag saknar hans läppar och hans välbyggda famn. När jag är på flygplatsen i Vancouver och får se honom på riktigt för första gången på tre månader, kommer jag nog uppleva en av de lyckligaste stunderna i mitt liv. Att veta att vi har två veckor att bara spendera med varandra, inga familjemedlemmar, ingen städning, inga läxor, inga måsten, bara vi två och livet. Jag lyssnar just nu på kompositören Trevor Morris som skriver musiken till serien "The Tudors" och inspireras tillsammans med all den kärlek jag är fylld av.
Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på Trevors hem så ni vet hur jag kommer bo delar av min semester :)



Huset och Trevors Acura om jag inte minns fel?



Huset på baksidan tror jag :)



Stranden vid huset



En söt bro vid huset.

Det var alla bilder för denna gången, nu vet ni vart jag drömmer mig bort när jag är svår att få kontakt med. Jag drömmer om mitt kanadensiska paradis där jag ska få återförenas med min älskade gnista, Trevor Locke.

Förberedelserna...

Hey,

Nu börjar min resa till Kanada närma sig, om bara 11 dagar kommer jag sitta på ett plan och flyga mot min drömkille. Jag har börjat skriva på min packlista som blir väldigt lång, jag är ett sådant kontrollfreak att jag skriver en lista för kläder, en för smink och så vidare. Allt jag skrivit upp är egentligen inte särskilt viktigt, bara jag får med kläder, bikini och böcker så kommer jag överleva.
Idag beställde jag två böcker: "En midsommarnatts dröm" och "Sonnets", båda av William Shakespeare. Jag kan knappt bärga mig tills de kommer hem i postlådan! Jag beställde även en skiva, vi kommer behöva musik i bilen så långt som vi ska köra på vår roadtrip. Trev har sin ipod och jag har mina skivor :)
Jag känner mig exalterad hela tiden och oavbrutet lycklig för att det är så nära nu. Visst är jag nervös för att flyga ensam och för första gången dessutom men belöningen är mer än nog.
Igår fick jag ett mail från Trev när han var på jobbet och han berättade om vilka av hans vänner jag kommer få träffa. Det var väldigt många och jag blev nervös men det är bara att le så löser det sig. För några dagar sade han "I´m going to present you as the love of my life. I am not going to say "This is Malin", you are more than five letters to me." Vill du också svimma? Jag smälte inombords när jag läste det. En sak är säker och det är att jag aldrig kommer ha brist på romantik i min vardag. Definitivt inte. Mmmm....
Ah jag ska väl fortsätta på packlistan nu.

Ha det super!

My weekend <3

Hey,

I fredags körde jag till Bexxis och vi stack sedan till biografen för att hämta ut biljetterna till Alice i Underlandet. Efter det gick vi till Stantons och åt sallad. Vi satt där i ungefär en timme och pratade om allt möjligt, det var riktigt mysigt. Efter ett tag gick vi för att köpa godis och sedan var det dags för bion. Filmen var UNDERBAR! Om du inte sett den så måste du se den. Allt jag tänkte när filmen var slut var, "Tim Burton, bra jobbat." En väldigt lyckad film och bra skådespelare, Johnny Depp är en av sitt slag. Sedan åkte vi tillbaks och jag körde hem. Jag tycker om att köra bil i mörker ensam, när världen håller på att somna, det är vackert.
Lördagen blev en shoppingdag och förmodligen den sista innan jag ska till Kanada. Jag fick tag på en jacka, underkläder och tights. Sedan stack vi hem. Trev är förkyld så han åkte inte till jobbet som planerat så vi chattade sent på kvällen. Jag hade ont i magen så Trev läste en enkel barnbok för mig för att få mig på andra tankar. Så gullig darling är! Vi valde vilken restaurang vi ska till när vi har vår 3 månadersdag, anledningen till att vi ska till en restaurang är för att vi inte firade Alla hjärtans dag tillsammans. Vi valde ett intressant ställe kallat "The Crime Lab Restaurant", Trev reserverade ett bord så det är kirrat nu. Vi bestämde också att vi ska se på bio i Vancover, en film som heter "Hot tub Time machine".
Söndagen har jag spenderat till att gå en promenad i skogen, skriva på min packlista och längta efter Trev. Det är exakt två veckor kvar nu! Wiho! Snart!



Den enda bilden jag kunde få tag på från restaurangens hemsida.

http://www.crimelab.ca/photos.htm


Alice in wonderland

Hey,
Imorgon ska jag se den tredimensionella versionen av Tim Burtons filmatisering av Alice i underlandet tillsammans med Bexxis. Det ska bli superkul! Jag såg nyligen på den teckande filmen och tror att den nya kommer vara bättre. Man vet ju aldrig med Tim Burton, jag gillar i alla fall hans stil på filmer och att han alltid är oförutsägbar. I "Corpse Bride" och "Nightmare before christmas" är allt gjort i mörka dystra färger så man tänker på barocken medan "Kalle och chokladfabriken" var gjord i starka färger, så som Alice i underlandet verkar vara. Enligt trailern verkar den inte har samma berättelse som orginalet, men hur roligt skulle det vara egentligen? Berättar sedan om hur filmen var!

Until then...



Yscha

Hey,
Just nu känns allt bara grått och trist. Det är som om man inte har något att se fram emot över huvud taget. Trev har (mot sin vilja) fått jobba två dagar då han egentligen skulle bara ledig pga alla möjliga anledningar. Jag har plötsligt fått massvis att göra i skolan efter att ha haft en händelselös vårtermin och utöver det vill jag bara att dessa tre veckor ska flyga förbi.
Efter en helg och en måndag fylld av negativa tankar har jag bestämt mig för att se fram emot en sak i taget och erövra varje dag. Just nu ser jag fram emot att kunna (förhoppningsvis) prata med Trev en lång stund vilket var ett tag sedan. Sedan kommer jag se fram emot fredag då jag ska äta middag med Bexxis och se på den nya "Alice i underlandet" i 3D i Varberg. Sedan kommer jag se fram emot min lediga tisdag från skolan. efter det får vi se. Jag hoppas detta funkar för jag hatar känslan av depression. 

Ha det super! 


Sunset


Sun Goes Down





Trip To Canada - planeringen!

Idag lider jag av blixtrande huvudvärk och stannade därför hemma från skolan, i brist på ork att göra något vettigt tänkte jag att jag skulle berätta om mina och Trevors planer inför min resa dit. Jag anländer på eftermiddagen söndagen den 28:e Mars, kanadensisk tid.
Denna veckan har vi pratat om vad vi ska hitta på, de första dagarna ska vi bo hos hans pappa i Vancouver, där ska vi fira Alla hjärtans dag i efterhand, jag tror vi bestämde att gå på "fancy dinner" så jag får skäl att använda min cocktailklänning igen. Plötsligt när vi planerar allt vi ska göra och när vi planerar vår framtid känner jag mig vuxen. Jag ÄR vuxen, men jag känner mig precis som jag alltid gjort. Känslan av att vara i en romantisk amerikansk film får mig också att känna mig vuxen, aldrig trodde jag att jag skulle höra min pojkvän säga "I´ll make reservations". Tanken på vart min framtid är på väg gör mig nästan berusat lycklig.
Hur som helst så ska vi köra till Trevors hem i Kelowna innan vi beger oss mot vår roadtrip! Trev har planerat resan: först ska vi köra till Banff och dagen efter kör vi till Jasper som är en sorts Nationalpark med den vackraste utsikten i Kanada. Igår planerade vi vilka hotell vi ska bo på och valde Red Carpet Inn i Banff och Miette Hot Springs Resort där vi ska bada i varma källor och betrakta de vackra bergen i orten.

     

Här är bilder från Red Carpet Inn, jag kunde inte gå in på de stora bilderna men man får i alla fall en skymt av hur det kommer vara.
Om du har lust att se hemsidan kan du gå in på:
http://www.expedia.ca/pub/agent.dll/qscr=dspv/nojs=1/htid=1115246/crti=2/hotel-information


          

Här är bilder från Miette Hot Springs Resort, hemsidan har en jättefin bild som visar byggnaden och bergen bakom http://www.mhresort.com/

Både jag och Trev längtar ihjäl oss till resan, det ska bli romantiskt och underbart, bara vi två, ingen annan.

När vi kommer tillbaks vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, den 8:e april ska vi fira min födelsedag och ha en picknick antingen i parken eller en plats Trev känner till med vacker utsikt över staden och bergen om jag inte minns fel.
Så långt har vi hunnit i planeringen och det är 23 dagar kvar tills jag flyger mer än metaforiskt! Jag längtar med iver på att dagarna ska flyta på så fort som möjligt.

To my love, Trevor Locke

I´m not different from all the other girls,
Well, maybe I am with my thick curls,
I haven´t been popular, I´m not cool,
I´m the person people made fun of in school.

Never partied, always silent,
Invisible and never violent.
School ended and I was free,
With the doubt that nobody would ever love me.

I found a guy and kept him for two years,
He helped me and wiped my tears.
After a while he wasn´t enough,
The competition was getting rough.

I found a guy on the internet,
That a friend of my sister had met.
Charming, funny and even more,
I felt how my heart was getting sore.

But this person belongs to the hot guys,
Someone who is forbidden for my eyes,
I could not stop hoping that I might be the one,
The girl who could change him, his hon.

The weeks went by and the attraction grew stronger,
I felt how I couldn´t keep this away from him any longer.
My feelings were answered, my prayer heard,
He was mine, he, as pure as a flying bird.

My old relationship came to an end,
In email my love could be send.
Christmas came along and he came to visit,
There is no limit for excitement, is it?

The affections I had, I found to be real,
The greatest emotion, I could feel.
We touched and we kissed,
For 18 years, I now know what I had missed.

For almost two weeks he was all mine,
In his arms, I knew everything would be just fine.
When he left I felt so weak,
Afraid he would realize I am a freak.

It´s been 7 weeks and he still hasn´t figured it out,
Instead, he cured my selfdoubt,
Yesterday he told me what I am,
What he sees by looking into the cam,

The loser from Sweden does not exist,
She died, when the greek god her kissed.
This love is pure and eternal,
It should be written in a journal.

I am saved and we are timeless,
And without you I would still be a mess.
This happiness is too good to be true,
Trevor Locke, I love you.







Spiced Hot Chocolate

Hey,
När jag kom hem från skolan hade jag köpt vispgrädde och tänkte skämma bort mig själv lite, så jag gjorde Spiced Hot Chocolate till smörgåsarna. Beskrivning, kort och gott: Delicious!



Spiced Hot Chocolate

4 koppar

8 ½ dl mjölk
200 g mörk choklad
2 tsk socker
1 tsk pepparkakskrydda
4 kanelstänger
2 msk vispad grädde

1. Häll mjölken, choklad (bryt chokladen i bitar), socker och pepparkakskrydda i en kastrull och värm på medelhög värme.

2. Rör oavbrutet tills chokladen smält och blandningen sjuder men inte kokat upp.

3. Lyft bort kastrullen och häll upp blandningen i värmefasta glas eller koppar med kanelstänger och klicka på lite grädde.

Klart!


RSS 2.0