Help I'm Alive

Hej på er där hemma!
 
Ni trodde jag hade dött va? Jag har de senaste fyra veckorna varken haft tid eller lust att skriva men nu har jag en hel helg för mig själv (tillsammans med min gigantiska hög med läxor) och hinner äntligen uppdatera bloggen.
 
Så vad har hänt sedan sist?
Jag går nu på universitet. Det går bra, fast jag tror hjärnan krympt på mig de två åren jag inte studerat, men nu växer den varje dag. Jag läser fem kurser, vissa är mer användbara än andra. Jag har fått fantastiska lärare, alla med sin egen unika personlighet och det märks att de är måna om vår utbildning. Till och med datorkunskaps-läraren är fantastisk, trots att han sa "Lyssna på mig, era arroganta maskar!", haha.
Jag har även lärt känna några i klassen och det verkar vara ett trevligt gäng, vissa får jag så klart dåliga vibbar ifrån för dem har en typisk "Vet bäst och måste berätta det-personlighet", andra har bara brist på respekt för lärarna. Men jag är omringad av artister, konstnärer, skådespelare och dansare precis som jag önskade! Så det går bra i skolan!
 
Jag har börjat på hatha yoga igen på Shanti Yoga Studio mitt i storstan, jag går tillsammans med en vän från klassen som heter Casie. Vi ska börja träna varje onsdag nu vilket jag ser fram emot!
 
Jag har sagt upp mig på jobbet. Jag klarade inte att jobba 8 timmar i veckan för jag har så mycket läxor och känner att jag inte hinner med någonting, så i torsdags jobbade jag mitt sista skift på Wedding World Bridal, så nu kommer jag förhoppningsvis hinna med massor av skolarbete.
 
Sedan har jag glömt nämna att min syster kommer hit i slutet av oktober, alltså om FYRA veckor! Hon och Joel ska stanna hos oss i tre veckor och shit vad jag ser fram emot det! Det ska bli så härligt med lite mer folk i huset och helt underbart att ha mer än en familjemedlem här borta (även om bara för ett litet tag), det känns helt overkligt särskilt när jag haft så mycket att göra och knappt hunnit tänka på det. Jag hoppas vi kommer göra det till en bra semester för dem med pumpkin patch, hemsökta promenaden, massa Halloweenfilmmys, shopping i USA, restauranger av alla slag, Star Wars utställningen, promenader bland skyskraporna i Vancouver, road trip genom Kanadas vackra berg och mycket mer! JAG LÄNGTAR!

Churchill Square

Hallå där!
 
Nu tänkte jag berätta om min mysiga fredag tillsammans med min goa kille. Tidigt på kvällen körde vi downtown och promenerade sedan till ett ställe som heter Sir Winston Churchill square. Där hade de satt upp en enorm skärm som de sedan riktade en projektor mot (ifall vädret skulle vara dåligt antar jag.) Japp, vi skulle se på "bio" utomhus! Trev släpade på våra campingstolar som man fick parkera vart man än behagade. En dj spelade musik och uppmuntrade barnen till att dansa "sexigt"? Trev köpte babyblå/rosa sockervadd till mig och Spiderman kom fram från ingenstans. Barnen blev stormförtjusta... jag med. När han var fri frågade jag om vi fick ta en bild med honom, efteråt frågade han Trev om jag var upptagen, när Trev svarade ja, sa han "Du borde gifta dig med henne och sluta tramsa runt!". Den konversationen avslutades bara med skratt.
   Efter en lång väntan började äntligen filmen, vi såg på "Pirates - band of misfits", jag smaskade på mina chips och malteisers. Tyvärr hade Trev sagt åt mig att vi inte behövde en filt, dum som jag var lyssnade på honom och det slutade med att vi båda frös. Men kvällen var mysig och ett perfekt avslut på sommaren. Det var lagom varmt ända tills solen gått ner och natten kröp på.
 


På lördagen var jag på dåligt humör, jag råkade tappa albumet jag fick av Trev i julklapp 2009 och några sidor revs av, så då fick jag dåligt samvete. Trev muntrade upp mig och bar våra tiotals kuddar till soffan, bryggde en kanna te åt mig och startade en film. Framför "När Harry mötte Sally" kurade jag ihop mig med filten med tekoppen i handen och plötsligt blev allt mycket bättre. Trev stack till gymmet och när han kom tillbaks åkte vi till Ikea för att vandra omkring lite. När vi kom hem gjorde jag middag för första gången på länge. Det blev soppa och äggrörsmacka i höstkylan. Sedan hade vi en flaska vin på det och myste framför en romantisk film. Jag drack fem glas av någon anledning, Trev fick åka och köpa en ny flaska haha. Nu kallar min egen mor mig för alkoholist.
 
I söndags åkte vi till Royal Alberta Museum för vi hade biljetter dit. Det var ingen hit. Första avdelningen var fylld med uppstoppade djur, andra avdelningen var en utställning om hur illa hundar behandlas över hela världen (jag började nästan gråta), en annan del handlade om dinosaurier, sedan fanns en om indianernas historia (vilket jag bara tycker är sorligt eftersom de alla är alkoholister nu). Den enda delen jag tyckte om handlade om stenar, meteoriter och kristaller. Det fanns många färger och mycket glitter där. Efteråt köpte vi indisk mat och tog hem, vi satt på golvet och åt den underbara kryddiga maten.
 
Och igår hade vi det mest perfekta höstvädret någonsin! Solen sken men luften var uppfriskande sval och den där känslan fanns där. Det blev ännu bättre när jag och Trev spenderade förmiddagen med att räfsa ihop och slänga bort alla röda äpplen som fallit till marken, sedan klippte Trev gräset. Hur mysigt som helst!
Annars hände inte särskilt mycket, jag vilade mot Trevors bröst och vi sov middag. Sedan spelade vi lite streethockey och han lärde mig hur man tar pucken från någon och hur man behåller den. Jag lurade honom en del minsann!
 
Det var min sista sommarhelg det. Nu är jag redo för en ny årstid, massa läsning, te och filmmys!

RSS 2.0