Enjoyable Sunday!

Hey,

Eftersom jag har ett välförtjänt sportlov nu så kunde jag leva igenom söndagen utan den där ångesten att en ny vecka är på väg. Min vän Bexxis kontaktade mig och vi bestämde att vi skulle umgås under söndagen till måndagen. Jag hämtade henne i Falkenberg och vi pratade under hela resan hem om allt som hänt sedan sist vi möttes, inkluderat min nya kärlek. Vi plockade fram en massa kläder, hon fixade mitt hår och makeup och vi hade en liten photoshoot, en gammal tradition vi har. Det var väldigt roligt, särskilt när jag helt plötsligt skulle gestalta ett träd.
Efter det fikade vi och såg på en nästan tre timmar lång film där vi fick genomlida mycket död, sorg och kärlek. När vi skulle starta nästa film efter middagen fick vi ett sockersug, ungefär 21.00 på kvällen, så vi körde till närmaste statoil och hade lite karaoke i bilen, "I wanna do bad things with you".
När vi vaknade på morgonen kollade vi busstiderna för att veta när jag skulle köra in henne till Falkenberg igen. Vi körde direkt efter frukosten men kom inte särskilt långt, vi blev stoppade av polisen som sade att vi var tvungna att vänta för att det skett en olycka längre fram. Den väntan resulterade i att vi missade bussen, så vi gick till Ritz och fikade, jag drack varm choklad med grädde och vi bara snackade om allt mellan himmel och jord. Riktigt trevligt!En bild från vår photoshoot

Ha det super!


Flygbiljetten bokad!

Hey,
Igår bokade Trev min flygbiljett med Air Canada, det har varit så fruktansvärt tråkigt att leta efter ett bra flyg som inte tar för lång tid och med inte alltför många stopp. Trev hittade ett igår i alla fall och skrev in allt man måste skriva osv så nu är det på riktigt, jag ska flyga för första gången och dessutom ensam, jag ska åka till ett främmande land och jag ska återförenas med min pojkvän!
Nu är det 6 veckor kvar, alltså 38 dagar, alltså jättemånga timmar :)
Snart ska jag få se hans värld och träffa hans vänner och familj, det kommer bli läskigt att behöva prata en massa engelska trots att jag är bra på det så låter det hemskt när jag inte slappnar av.
Idag ska Trev och jag planera min födelsedag som jag kommer fira i Kanada! Han hade några ideér verkar det som, fast för mig spelar det ingen roll vad vi hittar på, det behöver inte bli något invecklat, allt jag önskar mig är honom. Jag kommer vara jättenervös när jag ska åka dit, och när vi ska träffas igen. Vi har redan planerat hur vi ska hälsa på varandra i alla fall och den dagen kan inte komma altför fort.One day I´ll fly away, and leave all this to yesterday!


New Purse and Wallet

           
 
Shoppade i lördags och köpte bland annat denna plånbok och handväska på Gina Tricot.


6 veckor kvar...

Hey,
Nu har jag varit utan min kanadensare i 5 veckor och endast 6 återstår. Vi ska snart boka min flight men det verkar komplicerat, vi vet båda hur bra lokalsinne jag har så Trev försöker hitta en flight med max två stopp så jag inte går vilse (haha)! Det kommer bli läskigt eftersom att jag aldrig flygit förut, jag har rest med buss, tåg och färja men aldrig flyg så jag får väl göra Stig Helmer övningar och intala mig själv att "jag kan flyga."
Nu sitter man i skolan och har fått upprepa min och Trevors berättelse, alla jag berättar för verkar alltid bli lyckliga av att höra det. Om du inte har hört den så kan du bara läsa mina tidigare inlägg om hur allt började, med titeln "Det avgörande mötet."
Jag längtar verkligen till Kanada, och tills jag kan börja skriva på min packlista. Det bästa av allt är nog att jag kommer att fira min födelsedag där, det kommer bli awesome. Trev vill att vi ska gå på en date varje dag verkar det som, för att kompensera att vi inte var tillsammans på Alla hjärtans dag, men jag tror inte någon date kan slå den dagen. Vi har i alla fall bestämt att vi ska åka och simma någon dag, jag ska springa till poolen och hoppa i för annars kommer han knuffa ner mig :S
Det är väl bäst att jag går tillbaka till lektionen nu och räknar ut allt material jag behöver inför min kollektion "Kiss of Aphrodite"

Dagens gulligaste mening ur morgonens mail:
"I love you. I’m so excited for our life together. I know sometimes it’s boring, planning flights and looking through immigration paperwork, but if it means getting you forever, nothing could be more worth it."

Ha det läckert!

My Valentine´s Day

Hey,
Eftersom att min pojkvän bor i Kanada och vi inte ska ses förrän våren kommer så kunde vi inte fira Alla hjärtans dag tillsammans, sorgligt men man överlever. Jag tänkte att jag skulle ge honom någon form av present i alla fall, så jag gjorde en fotofilm med alla bilder från hans besök under jullovet, till vår låt "Wheels" av Foo Fighters. Jag skickade filen i morse för att se om det gick att skicka, men han ska inte se den förrän han vaknat om några minuter, jag vill se hans ansiktsuttryck. Hur som helst så visste jag att han hade något fuffens för sig för han har också arbetat med ett projekt, så i morse när jag åt frukost sa mamma åt mig att komma upp och gå till mitt rum. När jag kom in var rummet fullt med värmeljus, min säng var täckt av röda rosenblad och mitt på sängen låg en bricka med chokladmuffins, en bukett rosor och ett brev på. Jenny hade startat spotify och spelade "Wheels". Jag läste brevet, det var så romantiskt. När Trev var här skrev han en början till en låt till mig, han hade avslutat den. Jag kunde inte hejda tårarna när jag läste igenom hans brev och jag fick den där lyckliga känslan som nästan är för stor för att hålla inom sig. Jag har läst brevet flera gånger idag. Jag tänkte skriva låten här i alla fall, och dela med mig av vår kärlek:

"Oh I fell in love with a girl from Sweden,
She wasn´t a big fan of the corpse I was eatin´
She was blonde and had three sisters
She also had a crazy uncle named Krister.

She had lots of cats that like to cause trouble
Every time I turned around, their numbers seem to double.
First it was two, then it was four,
Next time I looked, there was even more.

I met her in August, two thousand and nine,
Our first conversations, must have been a sign
Another month later, I started to see,
This girl is more, than the others could be.

We continued to talk, morning and night,
The first time I saw her, I though, "What a sight!"
Her quiet spoken words, and modern style,
Came second place to her beautiful smile.

In October and on, she spoke of her life,
and how she would never be anyone´s wife.
The idea took me a bit by surprise,
It means I´ll have to give it a few more tries.

My feelings now, had grown a bunch,
Afraid to let her know, I still took the plunge.
She told me that she felt the same for me,
Although she lived in another country.

Our lives needed changes, and changes were made,
The differences we had were starting to fade.
November came around, we wanted to meet,
But the ocean was a tough enemy to beat.

At first it was here, and then it was there,
Eventually I booked a ticket and fare.
Waiting till then, it was a test
But this girl was the best of the best.

Six weeks later, and I was in flight,
It seemed like a dream, this couldn´t be right.
Through Seattle, Amsterdam, and touchdown at last,
My heart kept on pounding, ever so fast. 

I walked in the lineup with my suitcase,
And instantly recognized the beautiful face.
Greeted with a hug, and taken to the car,
I realized my spot in life, to never go far.

Two weeks I spent, holding my love,
Every last second, like heaven above.
When you kissed my lips,
My heart did backflips,

We slept in a bed, with only one sheet,
She gave me enough, to cover my feet.
I learned to be gentle, and well behaved,
And to make sure I always was shaved.

When it was time to go, I didn´t want to,
Not the ending, but a beginning anew. 
I told her I loved her, and would see her again,
How could I be leaving, my perfect ten?

On the way home, the letter she wrote,
Brought tears to my eyes, and lumps to my throat.
I missed her already, one hour away,
I wanted her back, couldn´t wait for the day.

A month and a half later, I´m here to say,
I love you darling, Happy Valentine´s day.
Another seven weeks, and you´ll be in my arms,
And I will experience your wonderful charms.

So hang in there, and try to be strong,
I know that the waiting is getting quite long.
With these last words, on day one seventy nine,
Won´t you be my Valentine?"

Här kommer en bild på hans och Jennys överraskning!(Tröjan är hans som han lämnade kvar innan han åkte hem igen <3)


Ha en bra Alla hjärtans dag alla förälskade där ute i världen!


RSS 2.0