Ååååh, komplikationer...

Hey

Imorse gick jag upp tidigt för att kunna chatta med Trev innan han gick till sängs. Jag hade mailat vägledning om vad man behöver göra för att flytta till Kanada och fått några hemsidor som svar. Trev hade gått igenom dem och än så länge ser det inte särskilt ljust ut. Han sa att jag har tre val på hur jag kan bosätta mig i Kanada:
1. Jobba i Sverige och studera mer för att få mer erfarenhet.
2. Gifta mig med honom.
3. Studera i Kanada.
Jag är ärligt talat inte pigg på något av valen, jag vill arbeta där och tjäna pengar till vårt hem, jag har aldrig velat gifta mig och studera har jag gjort i hela mitt liv och är rätt trött på det. Han ville att jag skulle fundera på att studera i alla fall, men jag tror inte att jag vill det. I värsta fall får jag stanna kvar i Sverige längre för att få erfarenhet. Mina föräldrar tjatar om att jag ska skaffa ett jobb, visst vore det bra men det måste ju finnas också. Jag har börjat ta tag i mitt liv nu i alla fall, jag har planerat träning och ska börja simma, jag ska fortsätta kämpa för de högsta betygen och jag ska försöka få ett sommarjobb eller helgjobb. Finns det inget annat att göra än att studera i Kanada så får jag leva med det, för jag älskar honom.

Ha det super!


Success!

Igår hade jag min (det här svider) fjärde uppkörning. De andra tre gångerna har jag gjort ett enda misstag, annars var min körning perfekt varje gång. Min lärare sa att jag har otur. Hur som helst, igår åkte jag till Falkenberg, sjukt nervös och beredd på att misslyckas igen. Jag hade körlektion med Stefan innan själva uppkörningen. Jag blev glad när en ny förarprövare satte sig bredvid mig. Rikard hette han och han hade en härlig dansk dialekt. Jag gjorde en miss och trodde under hela körningen att jag skulle kugga på det. Men annars flöt allting på bra. När vi var färdiga sa Rikard att jag var godkänd! Så nu har jag körkort och slipper oroa mig och må dåligt över att jag inte klarar det. Hade jag gått tillbaka i tiden hade jag nog aldrig gett mig in på att ta körkort trots att jag är glad just nu så mådde jag jättedåligt under hela kör- perioden. Men jag ska glömma allt det dåliga nu och bara glädjas åt min frihet. Det var roligt att chockera alla när jag ringde och smsade, jag hade inte berättat för någon när det skulle hända. Just nu inandas jag frihet. Ska gå och äta något nu.

Övervinn din rädsla varje dag!

Framtiden

Hey

Igår chattade jag med min pojkvän i sex timmar, helt otroligt att det känns som 30 minuter när vi slutat. Vi pratade en stund om framtiden. Det är viktigt att veta vad vi vill så att ingen blir olycklig. Trev vill bara en sak, och det är att jag ska vara lycklig. Han frågade vad jag vill, om sanningen ska fram så har jag bara funderat på inredningen i vårt hem, om han kommer köra mig till jobbet i sin sportbil och så vidare. Vi kom i alla fall fram till att jag ska jobba i en butik, helst en butik som säljer modekläder, skor eller underkläder medan han studerar till ingenjör. Vi bestämde även att vi ska bo i en lägenhet till en början på ön i Vancouver, men Trev vill skaffa ett hus ganska snart för man tjänar mer på det i Kanada. Det var ganska känslosamt när vi pratade, båda längtar ihjäl oss efter varandra. Det vi planerar är nytt för oss båda, och det är ett stort steg i våra liv, särskilt för mig som alltid bott på landet i Sverige och nu ska jag till en storstad. Det kommer bli spännande. Han lovade att jag kan få åka hem varje jul och fira hemma i Halland. Vi diskuterade lite om vad vi ska göra när jag kommer dit i vår. Jag älskar det här! Nu vet jag hur min framtid ser ut och vad jag ska göra. Jag längtar verkligen. Han ska leta efter ett ställe för oss att bo, sedan ska han se vad hans utbildning skulle ge här i Sverige, om vi flyttar hit en dag. Bäst jag slutar skriva, snart loggar han nog in. Min Trevor.

Ha det läckert!

Blomstrande Glädje

Hey

Idag har jag varit hemma och skrivit på min kära deckare "Kidnappad Kärlek", jag kom äntligen igång. Det har varit en väldigt långsam process med skrivandet. Jag har faktiskt känt mig rätt deppig idag, jag vet inte riktigt varför men jag tror det beror på att jag alltid oroar mig för något. Just nu oroar jag mig för om jag någonsin kommer få mitt körkort, om jag kommer få tillbaks all inspiration och om jag kommer hitta ett sommarjobb innan jag flyttar till Kanada i höst. Men all den där depressionen jag kände försvann helt plötsligt när Trevor loggade in på msn innan han skulle till jobbet. Han sa att jag nu kunde ändra min Facebook- status till "Har ett förhållande med Trevor." Han ville vänta med det så att han kunde berätta öga mot öga för sina vänner om mig, vilket han nu har. Han sa: "I´m so proud to be able to show everyone what I´ve got!" Jag blev så lycklig, nu är det officiellt för alla vi känner att den 30 December 2009 blev vi ett par. Sedan sa han att han ville visa hur mycket han litar på mig, och att jag kan lita på honom, han gav mig sitt lösenord till Facebook och sa att jag kunde läsa igenom alla mail han hade för han har ingenting att dölja för mig. Jag tänker inte läsa igenom mailen, men att han litar så mycket på mig är ytterst rörande. Han älskar mig.

Min Deckare

Hey

Ännu en dag håller på att ta slut, tiden är oundviklig, just nu har jag ingenting emot det men om 11 veckor när jag får vara i Trevors armar igen vill jag att tiden ska frysa till is.
Imorgon ska skolan börja egentligen, men vi ska ha praktik, själv fick jag ingen praktikplats eftersom att alla har lågsäsong nu. Istället hjälpte min kära modelärare mig och pratade med rektorn. Jag får arbeta med mitt projektarbete hemma denna veckan. Erkänn underbart? Jag ska bara vara hemma och skriva på min deckare. Jag har inte haft särskilt mycket inspiration till skrivandet på ett tag men nu efter mötet med mitt livs kärlek, kanske det är annorlunda?
När min deckare är färdig ska jag försöka få den publiserad och kanske då min dröm som författare går i uppfyllelse. Då kan jag skriva böcker i Kanada medan Trev studerar. Vi har börjat planera vår framtid nu och det känns underbart. Så fort jag tar studenten ska jag tillbringa min sista sommar i Sverige och efter det flyttar jag till Kanada, till ön som Trev ska studera på. Mitt liv känns helt plötsligt spännande. Jag vet vad jag vill och jag har mål. Jag ser fram emot mitt liv med honom. Snart. Nu ska jag njuta av min choklad, det ända som är bättre än allt annat här i världen.

Ha det super!

Grå tillvaro

Hey

Nu har jag varit utan Trevor i tre dagar, trots att min kärlek till honom gör mig fantastiskt lycklig så märker jag hur levande jag var, med honom. Han hade kommit hem säkert till Kanada i alla fall, jag var orolig att något skulle hända, men det enda dramatiska under resan var förseningar och en skrikande bebis i flygplanet. Vi chattade för första gången idag, jag fick se det välbekanta ansiktet i cam och sken upp igen. Själv såg man ut som skit efter en hektisk shoppingrunda och varnade honom för det, hans enda svar var "After three days not talking to you, it will be heaven." Är det inte fascinerande hur förälskelse förvandlar en enkel människa till poet? Kärlek är ett underbart fenomen så länge den är besvarad.
Igår rensade jag alla kläder jag äger och sorterade vilka jag ville ha kvar eller inte, det blev två stora påsar som hamnade på vinden. Jag försöker hitta min egen stil, vem vill leva enligt modet och se ut som alla andra? Nej det som behövs är en personlig stil. Dessutom vill jag utöka min garderob tills jag ska resa till Kanada i vår. Jag har även tittat på flera illustrationer, för att utöka det personliga i mina egna illustrationer. Jag känner mig så inspirerad, men varför? Är det på grund av det nya året? Chansen att börja om? Antagligen är det på grund av min vältränade, romantiska och roliga pojkvän.
Vad ska jag hitta på nu? Jag ska gå upp ganska tidigt imorgon för att få lite tid tillsammans med Trev, en enkel uppoffring. Jag ska nog göra en manikyr här hemma och bara ta det lugnt.

Ha det super!

Det avgörande mötet

Hey

Den 27:e December 2009 åkte jag till Göteborgs flygplats för att möta killen jag endast kände via mail och msn. Jag var otroligt nervös och stod och väntade bland alla andra som också skulle träffa någon kär. Jag var orolig att jag inte skulle känna igen honom, eller ännu värre, att han inte skulle känna igen mig. Efter en lång väntan bland alla andra som återförenades, såg jag honom. Mitt hjärta slog fortare och jag log. Han kom fram till mig och gav mig en lång kram, sedan sa han "I´m so glad to see you!" På vägen till bilen var vi rätt tysta och jag visste inte om han ville prata om något eller om han var för trött. I bilen tog han min hand och vi pratade. Han sov en stund och jag förstod inte riktigt vad jag gett mig in på. Efter fyra månaders vänskap och förälskelse så var han hos mig. I Sverige. När vi kom till macken utanför Falkenberg och mamma gick in för att handla lite satt vi ensamma i bilen och han sa "I know that you were worried, but, you lived up to my expectations and more."
När vi var hemma såg vi på skräckfilm tillsammans och han lade sin arm runt mig, det var mysigt och kändes som att vi alltid suttit så tillsammans. Hans mjuka hand drog långsamt mitt ansikte mot hans, och han kysste mig. Mmm.
Han var så underbar hela tiden och för varje dag tillsammans blev jag mer och mer säker på hur jag ville att framtiden skulle se ut. Han retades med mig som vanligt, sa romantiska ord och höll om mig. Han fungerade perfekt med familjen också, trots språket.
Det är fantastiskt hur man kan lära känna någon framför en datorskärm. Vi kände precis likadant för varandra om inte mer, som om internet var skapt för att sammanföra oss två (Vilket det gjorde.)
Vi firade nyår tillsammans, dagen efter vårt beslut att kalla varandra "boyfriend and girlfriend". Det var en underbar kväll. Förstår du vad jag menar med att elektriciteten mellan oss fanns där hela tiden? När vi var i ett rum bland alla andra, var det bara varandra vi såg och ville ha. Jag bar en fantastisk svart cocktail klänning, som verkligen gav självförtroende. Jag blandade drinkar till alla, Gin Fizz (my favorite!) Vi drack åt och hade det trevligt.
Vad hittade vi mer på? Tiden flög förbi med honom plus att vi sov alldeles för länge. Vi gick på bio, vilket han ville kalla "Our first date" och såg på "AVATAR". Det var otroligt mysigt, han viskade i mitt öra "I love you" och vi njöt av den imponerande animeringen tillsammans. Alla dagar med honom var som en resa till himlen. Vi åkte till stranden och tittade på solnedgången. Vi fastnade med bilen i snön när vi varit ute i skogen och tittat på stjärnorna, han skrev en rolig sång till mig. Vi åkte till min skola Drottning Blanka, utanför byggnaden kysste han mig, sedan bar han mig tillbaka till bilen, släppte ner mig och sa "Milady". Jag är förälskad! Jag är säker på att vi hittade på mer än detta men jag har inte tid att skriva mer, jag måste drömma vidare om min kanadensiska pojkvän Trevor Locke. Vi har börjat planera vår framtid, mitt liv kommer bli underbart med honom. Jag älskar honom.

RSS 2.0