Reputation takes a lifetime to build, seconds to destroy

4th month anniversary

Hey,

Jag vaknade en stund innan alarmet ringde och jag kände mig så utvilad och lugn. Det är andra natten jag har haft en helt underbar sömn och det är väldigt ovanligt. Jag mådde utmärkt och kände mig inte särskilt trött men låg ändå kvar och kände hur avslappnad min kropp var innan jag steg upp och stängde av alarmet. Jag startade datorn som jag alltid gör när jag vaknar. Efter en liten stund loggade min Trevor in och skrev att han hade en överraskning åt mig. Han skickade en fil och jag såg rubriken "4th month anniversary" och kom på att det var faktiskt fyra månader sedan vi bestämde oss för att kalla varandra flickvän och pojkvän. Jag fick filen och läste dokumentet, texten var i form av ett romantiskt brev och han skrev att för denna månaden ville han förklara hur mycket han respekterar mig. Det kändes som vi var i ombytta roller när jag hade tagit fel på datumet och han hade gjort en söt överraskning, det brukar väl vara männen som glömmer (?)
   Sedan ringde han när jag läst färdigt och han sa "Happy anniversary", jag sa att jag inte tänkt på det och skämdes, han sa att det var okej och att han kanske var lite mer uppspelt över det än vad han borde. Jag älskar när han är uppspelt. Jag visste så fort jag vaknat att det skulle bli en bra dag. Så vi pratade lite om de fyra månaderna som gått och om hans hockeymatch. Han är så underbar. Sedan åkte jag till skolan och tiden flög på medan jag skissade som en galning. En bra dag helt enkelt. Det känns som om all kärlek han fyller mig med har pågått i en livstid. Hur kan någon vara så romantisk som han är, på bara fyra månader? Jag älskar honom verkligen, han ger mig varje dag skäl till att göra det också.

Sista stycket ur hans kärleksbrev:

"You have my respect because you deserve it. You have earned it by showing examples of your positive qualities. Every day that you go on the webcam with me, I look into the screen and feel an emotion stirred inside of me. I am so amazed that you are mine, and I feel my deep care, and respect for you. I feel how much I love this woman. The respect controls the emotion of happiness, how happy I am with my decision to choose you. How great you are, and how lucky I am to have you. I believe in you every day, and I see how much you mean to me, and how much you really are. And it is a lot baby. You are so many things, maybe things that you don

t see or accept, but you ARE them nonetheless. Your qualities of natural beauty and attractiveness, your intelligence and smart sense of humour, your passion and willingness to fight for what you believe in, and your strength to be able to deal with the things that come into your life. I hang on to you for many reasons, I love you, and I hope that some of your qualities can be taught to me over time. And Im not the only one who respects you. Grandma, Grandpa, my church friends, my other friends, everyone at my work, respects us for our ability to hold on to each other even though the distance is great that separates us. It wont always be. Our waiting will be rewarded with a loving family life when we are together at last. I couldnt be any happier to be with you baby.

You
re the one; I made my choice four months ago when I responded, Id like to be your boyfriend.”

I
m so happy that I am able to be that guy."

Jag hoppas du får en romantisk fredag också!

Goofy on the roadBara för jag saknar dig
(Jag vet att jag ser ut som en pungråtta ;)


lycklig.

Hey,

Jag låg precis i sängen och lyssnade på "Better man" som vi spelade i bilen när jag var i Kanada. Jag blev plötsligt helt uppfylld av de minnen jag faktiskt har och kunde inte riktigt förstå att allt hänt på riktigt. Att jag suttit i bubbelpoolen på hotellet med Trev, att vi gick tillsammans genom staden i Banff och knuffades med varandra tills han lyfte upp mig och bar mig en bit för att jag inte skulle kunna knuffa honom mer. Att vi åkte igenom bergspassen med snö på topparna. Att jag nästan kvävde honom när jag matade honom med blåbärsmuffinsen från Tim Hortons. Att han skadade sig själv bara genom vanliga sysslor som att bädda sängen. Att vi flydde tillbaks till Vancouver för att vi var tvungna att sova i varsitt sovrum. Att jag bråkade med den värdelösa plattången tills jag gav upp och bara satte upp håret i en klämma, men ändå sa Trev "You´re drop dead gorgeous" innan vi gick in på biografen. Åh vad allt var och är underbart! 
Jag började leva när jag träffade honom, mitt liv är ett äventyr och många i min närhet pratar om min kärlekshistoria som en saga. Hade jag inte kommenterat en enda bild på Facebook, hade jag aldrig lärt känna honom. Ja, ibland kan jag överträffa mig själv bara genom att lägga till nya vänner. Hade jag fortfarande varit kvar i tiden utan honom, hade varje dag varit en rutin, jag hade aldrig åkt utomlands själv och jag hade aldrig vågat flytta utomlands men nu utmanar jag mig själv tillsammans med honom. Han gör allt spännande.
Killen som inte visste vad kärlek innebar innan jag lärde honom. Tjejen som trodde hon aldrig skulle få äkta romantik. Vi är ett pussel. Vi kommer gå till historien. Jag är lyckligare än jag någonsin varit, trots att jag inte sett honom på tre veckor och det fortfarande är lång tid kvar. Men jag vet att han väntar. Rachel på hans jobb frågade honom om jag funderade på att flytta till Kanada, han svarade att vi försöker klura ut hur vi ska få dit mig. Då sa hon att han nog valt det mest komplicerade förhållandet han kunde hitta. Hans svar räcker för att jag ska vänta i all oändlighet på att kyssa honom igen: "She´s worth it."  

Corset designed by Me


Bilder från modeshowen, Cirkus Blanka, Falkenberg.


Min mattant!

Hey,

Har precis kommit hem från en ytterst givande dag i skolan, hade nästan ingenting att göra men det var trevligt att umgås med de få av klassen som dök upp. När sista lektionen närmade sig sitt slut fick jag ett sms av lillsyrran Emma som jag skulle plocka upp inne i Falkenberg. Hon frågade om jag ville ja något från pizzerian :) Jag körde dit och plockade upp henne, med sig hade hon en Vegetariana en Zingo och två brödbullar - MUMS! Vi skyndade oss hem och satte oss framför tv:n för att käka. Nu har jag ätit upp halva pizzan, hade fortfarande varit hungrig om det inte vore för min lilla mattant. Tack kära syster, dagens ros går till dig!
Nu ska jag snart plugga vidare med samhällskunskapen, snart är jag fri från allt plugg. Redovisningen om Martinus kosmologi gick bra eftersom jag bara behövde prata inför tre elever och en lärare, soft huh?

Ha det super, trots att det är måndag :)

Ett slag av sorg

Hey,

Jag tittade nyss på en film, en avgångsklass som avslutar sitt liv som elever på en skola, studenter. När de hade sin avslutning slog det mig att snart kommer det vara jag. Om snart 6 veckor kommer jag inte längre vara elev på Drottning Blankas gymnasium. Sorgligt! Det har varit de tre bästa åren i mitt liv, när jag började var jag långt ifrån den person som jag är idag. Med den skolan har jag fått lära känna mig själv, upptäckt nya möjligheter och mognat mer än vad jag trodde jag kunde. Jag har lärt mig vilka starka sidor jag har i ämnen och jag har kämpat med det som varit svårare. Jag har blivit mer målmedveten och blivit kreativ. Jag har fått nya och underbara vänner som jag hoppas ha kontakt med i resten av mitt liv. Jag kommer sakna alla lärare som uppmuntrat mig och jag kommer sakna mina vänner. Snart gäller det, snart blir Design 07 historia och ett glatt minne.
Hur mycket jag än längtar efter framtiden, till min och Trevs lägenhet på Vancouver Island, kommer jag sakna tiden på gymnasiet.

Tack Design 07

Modeshow Cirkus Blanka

Hey,

Nu har jag kommit hem efter en utmattande dag i skolan. Jag körde dit och började fixa med en krånglig outfit 8.30 innan jag hämtade Sanna som hade gått med på att vara min modell. Först provade hon kläderna och sedan satt vi och pratade medan jag bråkade med min korsett. Efter det plattade jag hennes hår och sedan åt vi lunch. Efter lunch fixade jag hennes hår och så sminkade vi henne så hon till slut var min lilla amazon/ docka/ clown/ geisha (haha) Grymt blev det i alla fall! Sedan stack vi till teatern och hade genrep, efter två genrep stack vi och Alex till Mc Donalds och åt glass sedan bar det av mot det sista genrepet innan vi äntligen fick åka hem. Nu är jag dödstrött. Under genrepets gång fick jag vara stand-in för Felicia, dock såg min modelärare när jag gick och kom sedan och sa att hon tyckte jag ska gå i min korsett imorgon för jag hade rätt attityd på scen. YSCHA! Jag hatar verkligen att vara i centrum, finns det något läskigare? Knappast. Så imorgon kommer jag troligtvis tvingas till att vara modell på modeshowen. Annars tror jag att showen kommer bli toppen så kom och titta om du kan!


Fullt upp!

Hey,

Nu har skolan börjat på riktigt för mig efter tre veckor av semester och sjukdom. Lektionerna var inställda idag så kom dit i onödan men pratade med Håkan om vad jag missat och vad jag ska skriva på inlämningen till projektarbetet. Jag fick veta att man ska göra en redovisning i religionen, det är det värsta som finns, att stå inför människor och prata. Men det är ingen stor uppgift och kan jag ta körkort så kan jag göra vad som helst. Kan jag flyga alldeles ensam över till Kanada så kan jag göra vad som helst. Jag har utmanat mig själv tillräckligt många gånger för att tåla denna utmaningen. Samtidigt har jag annat att göra och allt detta kommer inte göras klart på en dag kan jag garantera.  

Allt som ska göras:

* Skriva sammanfattning i Samhällskunskap
* Skriva manus till redovisning om Martinus kosmologi
* Läsa igenom projektarbetet och rätta samt skriva om arbetet.
* Träna 1 timme
* Köra och köpa kaffe till päronen

Idéer önskas!

Hey,

Just nu sitter jag i vardagsrummet med Emma och pappa och är ganska trött. Jag sov alldeles för länge idag på order av min älskling som sa att jag behöver vila. Han hade rätt, jag sov till 12 innan Emma väckte mig. Dagen gick inte som planerat heller. Jag vandrar mest omkring och ler för mig själv. När jag är trött på att plugga och städa ska jag planera hur vi ska fira Trevs födelsedag i sommar. Just nu verkar det som att han kommer i juli och bor här i några veckor i sommar innan jag följer med till Kanada och stannar där - om någon vill träffa mitt livs kärlek så är det bara att säga till. Inga mer sorgliga avsked vid flygplatsen efter det. Om någon har bra idéer så kommentera gärna om hur en riktigt bra födelsedag ser ut, mycket romantik måste ingå! Trots att det är långt kvar så planerar jag redan nu för skojs skull.
Annars har jag tittat på "Alice i Underlandet", tränat och ätit.
Imorgon ska jag upp 6.30 för att chatta med Trevor, jag längtar. Jag hoppas han ringer snart igen för det finns nog inget ljud så underbart som hans röst. Hans kanadensiska accent. Hans ord som berättar på alla möjliga sätt hur mycket han älskar mig. Åh min choklad väntar!

Kom ihåg, har du en idé dela gärna med dig!

"I love it when you call"

Hey,

Ikväll chattade jag med Trev när han vaknat och efter ungefär en timme verkade han upptagen och skrev inte särskilt mycket. Efter en stund kom mamma upp med telefonen, jag stängde av musiken och hon stod vid dörröppningen och väntade på att jag skulle svara. Jag svarade och hörde en underbar röst säga "Hey babe"
Jag blev mållös av att höra hans röst för första gången sedan jag var tvungen att lämna honom på flygplatsen. Förälskelsen kittlade i magen mer än vanligt vilket jag inte trodde var möjligt och vi pratade om allt möjligt. Om hur vi saknar varandra, om hans dränkta telefon, om sommaren och mycket mer. Åh vad lycklig jag blev! Han, tillsammans med många andra, räddade min dag. Vi pratade i en timme innan han var tvungen att gå. Hade vi bara pratat i fem minuter hade jag uppskattat det lika mycket. Min underbara kanadensare.
Mamma sa att jag sken när jag kom ner efter samtalen. Inte konstigt, jag var smittad av min solstråle.

Utöver det fick jag presenter av de bästa i morse :)
Ett jättefint hjärthalsband av Sanna som jag fortfarande har på mig, och en bok från Alex som man kanske skulle kunna säga passar mig "Choklad" så jag kan baka som en galning. Tack så mycket tjejer!

Jag är trött och imorgon blir det nog arbete hemomkring för min del. Ser inte fram emot det men pengar är alltid bra att ha inför framtiden.

Ha en trevlig helg!

Flashbacks

Hey,

Det var nästan 6 dagar sedan jag var bredvid min Trevor. Nu lever jag på varje gång vi pratar och de minnen vi format tillsammans. Ibland ligger eller sitter jag bara och vilar ögonen och tänker tillbaka på våra minnen och vår framtid.
Idag tänkte jag tillbaka på min födelsedag, när vi var i hissen på väg ner till parkeringshuset för att köra och äta middag. Medan hissen åkte neråt ställde sig Trev på ena knät i frieriposition och tog min hans och sa:
"May I have the honor of taking you out to dinner?" Han är inte fångad i tiden, han är bara extremt charmig.
Sedan tänkte jag på dagen vi varit utanför huset vid stranden, vi stod på bron och han lyfte upp mig, beredd att kasta mig i vattnet. Som tur var så ångrade han sig när jag skrek :)
Eller när jag fällde honom och jag fick hans evil eye för resten av kvällen - jag har glömt varför men han förtjänade det och han skadades inte.
Nu tänker jag på när vi gick på bio och filmen blev så vidrig på ett snuskigt sätt att Trev gömde sig bakom mig.
Alla skratt. Alla stunder. Alla blickar. Alla kyssar. Allt.

I sommar får jag honom igen.

Bilder från Kanada
RoadtripRoadtripRoadtripRoadtripPicknick i vardagsrummetAvslutar med en bild på mitt livs kärlek.

Min Trevor Locke.


Två underbara veckor i Kanada...

Hey,

Nu är jag hemma i Sverige igen, efter två helt underbara veckor i Kanada med mitt livs kärlek. Jag har skrivit inlägg medan jag var där men tänkte att jag skulle gå igenom de två veckorna när jag kommit hem. Jag har några bilder att lägga upp också. Så här såg min resa ut...

Söndagen den 28 mars:
Jag gick upp tidigt på morgonen och gjorde de sista förberedelserna innan jag skulle åka mot flygplatsen i Göteborg. Jag var yrvaken, lycklig och nervös. Vi körde dit och fick mitt boardingpass till Frankfurt. Jag kramade hela familjen och gick sedan mot min gate. Det var första gången jag flög men jag var inte rädd. Det var vackert där uppe ovanför molnen. Jag kom till Frankfurt, tyskarna var inte särskilt trevliga men jag hittade till nästa flyg mot Montreal ändå. Den långa flighten, cirka 9 timmar lång. Jag hade min vanliga tur att hamna bredvid skrikande barn vilket resulterade i huvudvärk. Jag fick lida igenom alla de timmarna och var sedan framme. Men flyget var försenat, så jag fick ta ett flyg extra istället för att åka direkt till Vancouver som planerat. Detta skulle ta 5 timmar till. Trev visste inte om detta, jag hade inte fått hans nummer och kunde ändå inte kontakta honom. Så jag flög nu till Ottawa i ett litet plan. jag var nervös och orolig att han inte skulle vara kvar när jag kom fram. Jag kom till Ottawa och skulle nu till Vancouver. De timmarna gick ganska snabbt för jag satt jämte en man, Sheldon, som jag kunde prata med. Jag kom fram, mådde uselt och var darrig. Jag gick för att hämta mitt bagage och tittade nervöst ut över den väntande folksamlingen. Tänk så kommer han inte! Plötsligt såg jag en figur längre bort som verkade bekant. Jag var inte säker på att det var han men jag blev ändå helt uppspelt. Han gick iväg och jag fortsatte att titta efter min resväska. När jag väl fick tag på den gick jag åt samma håll som Trev gått. Längre bort såg jag honom sitta på en bänk och pilla med sin mobil. Han hörde inte att jag gick mot honom trots att det enda som hördes var mina fotsteg. När var var cirka en meter ifrån honom tittade han upp. Jag log. Han utbrast "Oh my god!" och omfamnade mig. Jag kramade honom hårt och vi höll om varandra i flera minuter och log och fnittrade. Efter tre månader var jag i hans armar igen. Jag kände adrenalinet i kroppen. "Let´s get out of here." sa han och vi åkte i rulltrappan mot utgången, med hans arm runt min midja. Vi körde till hans pappas lägenhet i Port Moody. När vi kom fram till dörren lyfte han upp mig och bar mig in till soffan där han hjälpte mig av med jacka och skor. Vi var rätt trötta efter all väntan och gick och lade oss. Äntligen fick jag somna i hans famn.

Måndagen den 29 mars:
Vi vaknade tillsammans för första gången på länge och gick till affären för att köpa mat. Vi stannade utanför en bilverkstad för att hälsa på Trevs kompis Jesse och sedan stack vi till gallerian. Planmaten hade gjort min mage konstig att jag bara vek mig på mitten så vi körde till lägenheten igen. Trev bar mig från parkeringshuset, till hissen, till lägenheten, till sängen, mitt lilla muskelberg, och sedan fick jag ligga där och vila. Vi fick ställa in middagen på Crime Lab restaurant, vilket inte var särskilt roligt. Senare på kvällen gick vi till en glassbar och jag fick chokladglass.

Tisdagen den 30 mars:
Vår dag, 3 månader har vi varit tillsammans. De underbaraste och mest magiska månaderna i mitt liv. Vi åt frukost och gjorde oss redo för en shoppingdag i USA. Vi körde till gränsen mellan Kanada och USA och jag fick fylla i papper. Killen granskade mig och bilden på mitt pass men vi klarade oss. Vi körde sedan genom fin utsikt mot Seattle. När vi kom fram käkade vi på Subway, det var riktigt gott. Sedan började shoppingen. Där träffade vi även Trevs familj. Jag fick två linnen från Calvin Klein och ett linne från MAX rave av Trev som tidig födelsedagspresent. Efter flera timmar körde vi tillbaks, åkte till hans familjs hus, matade Chester (hans folkrädda katt) sedan åkte vi och köpte pizzagrejer till kvällsmat.

Onsdagen den 31 mars:
Vi städade upp i lägenheten och packade inför färden mot hans hem i Kelowna. Vi lämnade av nycklarna till lägenheten och stannade snabbt hos Trevs kompis Miranda för att säga hej. Hon var jättetrevlig. Sedan körde vi i tre timmar mot Kelowna. Där fick jag se alla fina bergen för första gången. När vi kom fram möttes vi av hans mormor och morfar som hälsade oss välkomna. Efter det var det middag som gällde. På kvällen målade vi påskägg - mysigt!

Torsdagen den 1 april:
Första dagen på vår roadtrip till Banff och Jasper. Körningen tog 6 timmar, vi stannade och åt på Tim Hortons, vi sjöng högt och tydligt till musiken vi hade med oss. På kvällen kom vi fram till hotellet Red Carpet Inn. Vi beställde grekisk mat och gick och hämtade den. Vi köpte cider och hade myspys i den enorma sängen framför "Far and Away". Efter det satte vi oss i hotellets hot tub i några minuter.

Fredagen den 2 april:
Andra dagen var vi på väg mot Jasper men innan vi begav oss körde vi till Hot springs och badade en stund. Det var inte så stort och fint som man trodde men det var ändå vacker utsikt över bergen. Sedan stack vi till affären för att köpa något att knapra på i de tre timmar nästa färd skulle ta. Vi kom fram, checkade in och kom till ett sött hotellrum med bättre badkar än det vi tidigare haft (dagen innan gjorde vi en sjö på badrumsgolvet). Vi gick till hotellets restaurang, åt god och mäktig mat och fick en puss på kinden några gånger. Till efterrätt gick vi och köpte glass och jag tror vi hade kuddkrig efter det.

Lördagen den 3 april:
Vi körde tillbaks till Kelowna vilket tog hela dagen men det gick ingen nöd på oss, allt vi behövde fanns där i bilen, nämligen varandra. När vi kom hem hade Bill och Bev (morföräldrarna) middagsgäster så vi sprang till badrummet och fräschade upp oss innan vi gick ner och åt.

Söndagen den 4 april:
Vi gick upp tidigt för att gå till kyrkan, när Trev flyttade till Kelowna fick han polare som är väldigt kristna så han gör de sällskap i kyrkan varje söndag. Vi kom dit och jag fick hälsa på några av hans vänner. Snacka om att människorna där är kyska, vi kunde inte ens hålla handen när vi gick in (?!)
Det var inte som gudstjänsterna i Sverige, pastorn hade vanliga kläder, det var modern musik, alla stod upp nästan hela tiden och sträckte ut händerna i någon sorts dyrkan. Det är mer högtidligt i Sverige. Det var verkligen inte min grej men nu vet jag hur det är där i alla fall.  Senare satt vi på stranden vid huset och höll om varandra sedan jagade han mig runt trädet tills han väl fick fast mig och snurrade runt mig i hans famn. Jag kommer inte ihåg vad vi mer hittade på... jag blandar ihop dagarna. Men jag tror att vi åkte och hyrde en film och gosade i soffan medan han berättade för mig om varför bit för bit av mig var så bra. 

Måndagen den 5 april:
Vi åkte för att shoppa på gallerian i Kelowna och träffade Trevs kompis Brittany, hon är min favorit än så länge, min typ av tjej. jag köpte ett nattlinne och annat som jag säkert redan räknat upp. Efter flera timmar åkte vi till Trevs jobb där jag fick träffa Rachel och Cam sedan stack vi hem och käkade.

Tisdagen den 6 april:
Jag kanske blandar ihop datumen men jag tror det var på kvällen den 5:e som vi körde tillbaks till Vancouver för att bo hos hans pappa i lägenheten. Den kvällen var galen! Den 6:e fick vi inte särskilt mycket gjort. Vi hyrde "Shakespeare in love" tror jag.

Onsdagen den 7 april:
Vi shoppade i Metrotown! Provinsens största galleria! Det var jättemysigt!!! Trev köpte en het skjorta som moi fick välja ut. Älskar att han vill ha hjälp att köpa kläder och att han vill veta vad jag tycker. Efter all shopping insisterade jag på att få bjuda honom på pizza efter allt han betalt och gjort för mig och efter en lång stund gick han med på det. Vi köpte en Garden Veggie pizza och åt upp den i lägenheten medan vi tittade på sport, om du gissar rätt på vilken sport blir jag inte impad för det är sååå typiskt :)
Senare på kvällen gjorde vi oss iordning för att gå på bio, vi såg på "Hot tub time machine", helt galen film men den var rolig. Efter det körde vi till en plats där man kan se utsikten över Vancouver, vi märkte att det var alla kåta tonåringars mötesplats, flera bilar stod där mitt i natten med immiga rutor. Haha!

Torsdagen den 8 april:
Happy Birthday to me! Trev hade alarmet på och sa att vi måste gå upp. Jag tog en dusch medan han fixade frukost åt mig. När jag kom ut i köket fanns min bagel och smoothie där precis som de gjort alla andra dagar, men tillsammans med en röd ros och en romantisk dikt. Han sa att jag hade 30 minuter på mig att bli färdig. Vi körde till någon form av salong och han sa mitt namn till receptionisten. Jag såg frisörer på ena sidan och stylister på andra och blev nervös. Trev hade sitt oemotståndliga och busiga leende på läpparna. Receptionisten sa att mitt bad snart var klart. Trev log ännu mer. Sedan kom en kvinna och hämtade mig och Trev gick efter att ha sagt "Enjoy yourself." Så jag följde efter kvinnan till ett rum där hon sa att jag kunde byta om till en vit morgonrock och flipflops. När jag var klar följde jag med henne till ett annat rum. När jag kom in hörde jag lugn musik, klassisk musik som man fascineras av att en människa faktiskt kunnat skapa. Rummet hade olika struktur och skulle hänvisa till naturen. På väggarna hade man målat träd och löv tillsammans med grekiska statyer. I taket var det en äggformad upphöjning med en ängel ditmålad. Vid sidorna av badkaret var det en skål med frukt, blomblad och levande ljus. Jag lade mig i det mörka vattnet, det var någon form av chokladbad <3
Vattnet bubblade, det var varmt och skönt och jag bara låg där och slappnade av. Efter en stund fick jag ta en dusch och sedan kom jag tillbaks i rummet jag bytt om i där jag nu skulle få en massage. Jag lade mig på bordet och hon masserade mina ben med en olja, mina armar, händer och mitt bröst. Ni fattar inte hur himmelskt skönt det var! Sedan fick jag vända mig om och hon masserade baksidan av benen, ryggen och axlarna. Jag bara låg och njöt och tänkte "Shit vad Trev måste älska mig!" När det var klart fick jag klä på mig igen och möttes av Trevs leende igen när jag kom ut.
Efter det gick vi till affären och köpte grejer till picknick inomhus. Det var för kallt för att vara ute. Så vi lade en filt på mattan i solskenet som kom genom det stora fönstret. Vi åt frukt, tacochips, frallor och pizzaliknande grejer. Jättemysigt! Efter vi ätit lade vi oss jämte varandra i solen och somnade.
På kvällen klädde vi upp oss, han hade vit skjorta och slips och jag hade min svarta cocktailklänning. Vi åkte till en restaurang kallad The Keg och åt middag. Maten var gudomlig! Trev tog min hand och sa att han önskade han kunde göra mer för mig och att jag förtjänade allt han gjort för mig än så länge. "Happy birthday baby" jag älskar hans romantiska tal! Jag tror mitt hjärta ska explodera varje gång han gör det. Sedan åkte vi till Mirandas hus och mötte henne och en kille, minns inte hans namn. De följde med till lägenheten och sedan kom Jesse och Tyson. Jag pratade mest med Mirandra och Jesse.
Den natten vaknade jag av att mitt öra värkte och jag bara grät. Trev vaknade också. Han visste inte vad han skulle ta sig till och efter ett tag tog han mig till akuten men de kunde inte hjälpa mig såvida vi inte betalade löjligt mycket pengar för en diagnos som jag själv redan gjort. Örinflammation. Så de rekommenderade smärtstillande och vi körde tillbaka. Jag ville sitta i soffan för om jag låg ner fick jag bara panik. När jag halvsov bar Trev in mig till sängen igen och jag fick äntligen lite sömn.

Den 9 april:
Vi vaknade sent eftersom jag inte kunnat sova natten innan och städade iordning i lägenheten och tvättade. Efter allt det var klart var det dags för middag med Trevs familj på en restaurang. Maten där var utsökt. Jag har ätit mer under dessa två veckor än vad jag gör på en månad haha...
Sedan gick vi och köpte glass som man kan välja själv vad den ska innehålla, typ chokladglass med M&Ms och kakdeg, Trev träffade en kompis där som hette... Tyler? Sedan stack vi till ett annat ställe och köpte en Blizzard, en chokladglass. Vi hyrde en film och låg i soffan och åt glass. Då började jag gråta. Sista kvällen tillsammans och tiden hade gått för fort. Igen. Trev höll om mig. Sedan började han prata om vår framtida lägenhet för att få mig att må bättre och han frågade hur jag ville inreda den. 
Jag hade samma problem natten därefter fast nu var det halsen, jag hostade hela tiden för halsen var så torr. Vi åt frukost 4 på morgonen för ingen av oss kunde sova. Tack baby för att du var uppe med mig och tröstade mig.

Den 10 april:
Klockan 7 på morgonen vaknade jag och det skar i mig för jag visste att inom några timmar skulle jag inte vara med min Trevor längre. Jag packade färdigt, fick gråtattacker och kramade och kysste honom så mycket jag kunde. Det gjorde svinont i mig. Kroppen gjorde ont för jag var sjuk, huvudet gjorde ont för jag visste att jag skulle hem och hjärtat gjorde ont för vi skulle skiljas åt igen. Vi körde till flygplatsen, jag fortsatte gråta. Jag grät i bilen, ja jag grät överallt. Vi fick tag på mina boardingpass och satt tillsammans i en timme och pratade. Fan var plågsamt det var! Jag grät och struntade i alla runt omkring oss. Värst var när jag skulle gå, jag stog vid min gate och höll om honom och kramade och kysste honom och tårarna kunde inte hejdas. Vi sa att vi älskade varandra innan han sa "One last hug." Jag kysste honom och sa "See you soon" innan jag motvilligt gick igenom säkerhetsgrejerna. Jag satt och väntade 1,5 timmar på planet men ville bara springa tillbaks till honom. Jag skrek inuti och tårarna föll fortfarande. När jag satt på planet hade jag mest panik för jag skulle bort från honom på riktigt. Usch, får en klump i halsen bara av att skriva detta.

När jag kom hem hade jag fått mail från Trev, han berättade hur han velat ropa på mig att komma tillbaka. Att han stått kvar på samma plats där jag lämnat honom en stund och tittat på medan jag försvann ur sikte.
Jag mår bättre nu och är lycklig för vi är starka, vi klarade tre månader utan varandra och vi ska klara fler. Det vi har är äkta och vi kommer båda att vänta tills vi kommer vara tillsammans för evigt, då varken tid, skola, människor eller land kan hålla oss ifrån varandra. Vi kommer vara tillsammans igen. Många säger att vi är en saga, en riktigt bra saga behöver motgångar för att slutet ska bli lyckligt. Jag har hittat min handling och min prins. Min nya familj. Min kärlek. Mitt allt. När du känner så som jag gör vet du att så länge du har det syftet spelar det ingen roll vad som händer, det kommer ändå sluta lyckligt.

Bli och förbli lycklig, även genom motgångar.


Lots of Shopping!

Hey,

For tva dagar sedan var jag och Trevor i Kelownas galleria och shoppade loss, eller ja, jag kopte en glittrande handvaska, en necessar, sminkborstar och ett nattlinne. Vi traffade aven Trevs kompis Brittany som jobbar i en av butikerna, hon var riktigt trevlig. Nar de pratade i telefon senare pa kvallen sa hon att jag var supersot, supertrevlig och godkand - PHEW! Haha... Vi korde tillbaka till Vancouver till Trevs pappas lagenhet sent pa kvallen. Kom fram typ vid 12 och somnade med en gang.
Igar stack vi till provinsens storsta galleria Metrotown och shoppade igen. Jag hittade en vast och en troja pa Sirens. Efter det kopte vi en Garden veggie pizza och akte hem till lagenheten.
Idag har vi inte gjort nagon nytta alls... men vi ska kanske ga pa bio ikvall och se "Hot tub time machine" just nu ar Trev ute och planerar nagot for morgondagen da jag fyller ar har i Kanada. Yscha, jag blir 19, mitt sista ar som tonaring, jag borjar bli gammal!

Naval, ha det super people!

Back From Roadtrip

Hey,

Idag kom vi till Kelowna, fran var roadtrip. Vi korde forst till Banff, kom dit sent pa kvallen och checkade in pa hotellet Red Carpet Inn. Efter det ringde vi en grekisk restaurang och bestallde mat, jag at pasta och vi at pita med hummus vilket var jattegott!
Foljande morgon at vi frukost pa hotellet och checkade ut, sedan korde vi mot nasta destination: Jasper. Innan det korde vi till Hot springs och badade i poolen utomhus, vilket var harligt, det varma vattnet kontrade den kalla luften. Efter det kopte vi nagot att tugga pa under farden. Nar vi kom fram till hotellet at vi pa en restaurang, jag at en vegetarisk lasagne. Allt var mysigt, stamningsfull musik, min hand i hans. Perfekt. Sedan gick vi och kopte glass.
Idag at vi frukost pa Coco`s, bagel med creme cheese och en kopp vit choklad. Efter mycket korande kom vi hem till Kelowna dar hans mormor och morfar hade gaster, vi at middag, efterratt och nu ar det dags att nana. Imorgon ska jag till kyrkan, inte min grej alls men vill se hur det ar. Lite ruggigt kanske for jag ska traffa nagra av Trevs polare men det fixar sig.

Godnatt!

RSS 2.0