Intruders

God morgon,
 
Nu var det säkert flera månader sedan jag bloggade sist. Jag har som sagt inget liv längre och kan inte tänja tiden så mycket som möjligt så jag ska kunna hinna med allt. Ni har inte direkt missat något ändå, jag går i skolan, gör läxor, äter, duschar och sover (om jag hinner.)
Men nu har vi blivit våldgästade av Emma sluring och Joel. De har varit här i nästan fyra dagar nu vilket är trevligt. Jag drog med dem till West Edmonton Mall på lördagen och visade dem runt, men man går typ vilse där så hann inte visa dem allt. Men lite känner jag nog min syster som blev helt tossig när hon fick se Victoria's Secret och Artemis. På kvällen stod vi i kö i minst en timme för att ta bussen till Haunted Hike i år igen och promenera i den läskiga skogen. De gjorde det mycket bättre i år tycker jag för adrenalinet och överlevnadsinstinkterna pumpade genom blodet medan jag klängde fast vid Trev. Början var väldigt lovande då en man med motorsåg hoppade upp framför Joel som reagerade som en tupp som flaxar sina vingar i försvar. Det var även roligt då Emma trodde att någon som låg ner var en docka och skrek sedan till när hon reste sig upp. Som jag skrattade. Jag skuttade till ett antal gånger, bland annat när en djävul smög bakom mig och sedan hoppade fram. Men i år skrek jag inte. Det var en trevlig och läskig kväll.
   På söndagen åkte vi till pumpkin patch som var begravd i snöyra och var i stort behov av kunder. Inte alls lika bra som förra året och definitivt inte lika fint som pumpalandet i Vancouver. Men jag fick kela med en katt, kanin och getter. Sedan åkte vi hem och fördröjde tiden med filmtittande och sedan dubbade vi även Zorro, det är ju det roligaste som finns. Vid fyratiden släppte Trev av oss vid Telus World of Science där Star Wars uställningen var. Jag är inget besatt Star Wars fan som vissa andra (Emma), men det var riktigt intressant och lite häftigt att få se kostymerna, skisserna och annan rekvisita från produktionen. Det var även roligt hur de fick en att känna sig som en del av utställningen genom att svara på frågor och välja vad för sorts filur man ville vara. Emma och Joel var helt saliga och jag är glad att utställningen kom precis när de skulle vara här, det är ju en upplevelse man sent kommer glömma.
 
Men nu kommer lite bilder...
 

Candlelit Breakfast

 
Hej på er!
 
Nu är det äntligen helg efter en jobbig skolvecka. Vi har haft tonvis med läxor och sen har jag problem med engelskakursen för det är alldeles för svåra uppgifter för mig. De andra kurserna flyter i alla fall på, jag tror jag fått A eller A- på de flesta uppgifterna jag gjort. Igår hade vi lektion i dator applikation, vi fick leka med fina systemkameror och gå omkring och fota. Jag och Casie hade himla roligt och tog en del galna bilder som jag inte vågar lägga upp här haha. Kanske en.
   I veckan köpte jag tre meter tyg i Fabricland, jag har ju en jättefin symaskin som jag borde använda mer. Så när jag kom hem började jag skissa en massa. Jag ska sy en höstklänning, det är så roligt att kunna sy, jag är glad att jag gick Mode Design på gymnasiet även om jag inte planerar att bli en designer.
   Nu har jag precis ätit en god frukost, Trev åkte iväg tidigt för att vara med på nån skolgrej, så jag smög upp efter han åkt och tände levande ljus och hade en god frukost i höstmörkret. Jag har tänkt på hur mysigt det var när man var liten och gjorde sig redo för skolan, så tände mamma levande ljus och släckte lamporna. Jag har saknat att gå upp tidigt och vakna med världen, 5.30 är kanske lite fööör tidigt men helt okej.
   Nej nu borde jag ta tag i mina läxor i bokföring sedan är jag fri för helgen. Jag och Trev har inte direkt några planer så vi får väl se vad som händer. Ni får ha det jättehärligt!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0