Candlelit Breakfast

 
Hej på er!
 
Nu är det äntligen helg efter en jobbig skolvecka. Vi har haft tonvis med läxor och sen har jag problem med engelskakursen för det är alldeles för svåra uppgifter för mig. De andra kurserna flyter i alla fall på, jag tror jag fått A eller A- på de flesta uppgifterna jag gjort. Igår hade vi lektion i dator applikation, vi fick leka med fina systemkameror och gå omkring och fota. Jag och Casie hade himla roligt och tog en del galna bilder som jag inte vågar lägga upp här haha. Kanske en.
   I veckan köpte jag tre meter tyg i Fabricland, jag har ju en jättefin symaskin som jag borde använda mer. Så när jag kom hem började jag skissa en massa. Jag ska sy en höstklänning, det är så roligt att kunna sy, jag är glad att jag gick Mode Design på gymnasiet även om jag inte planerar att bli en designer.
   Nu har jag precis ätit en god frukost, Trev åkte iväg tidigt för att vara med på nån skolgrej, så jag smög upp efter han åkt och tände levande ljus och hade en god frukost i höstmörkret. Jag har tänkt på hur mysigt det var när man var liten och gjorde sig redo för skolan, så tände mamma levande ljus och släckte lamporna. Jag har saknat att gå upp tidigt och vakna med världen, 5.30 är kanske lite fööör tidigt men helt okej.
   Nej nu borde jag ta tag i mina läxor i bokföring sedan är jag fri för helgen. Jag och Trev har inte direkt några planer så vi får väl se vad som händer. Ni får ha det jättehärligt!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Vilken häftig bild! Du får gårna skicka dem till mig:D Blev nyfiken.

2012-10-14 @ 21:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0