Year of the Dragon

Hey,

Ja, nu när vi är i Drakens år enligt den kinesiska astrologin blev jag nyfiken på att veta mer om mitt stjärntecken. Eftersom jag föddes 1991, är jag från Getens år precis som alla andra som föddes 1991. Så jag gjorde lite research om Getens personlighet och tyckte det var väldigt läskigt hur väl vissa saker stämde med hur jag är som person...

Lite fakta om Getens år:

Personlighet:

Geten symboliserar kreativitet, intelligens, pålitlighet och lugn. Hon är bekväm i ensamhet där hon kan reflektera. Geten tycker om att vara i grupp men föredrar att vara vid sidan om istället för i centrum. Deras uppfostrande personlighet gör de till utmärkta vårdnadshavare. De är tysta och reserverade eftersom de ofta är absorberade i sina tankar.

Hemma och i ensamhet är där geten är mest bekväm. Där kan de uttrycka sig själva artistiskt, antingen genom att måla, laga mat eller bara delta i den konstnärliga strävan de njuter av. Getter föredrar soffan (förutom jag eftersom vår soffa är så ful haha) där de kan slappna av och utforska sina tankar. De behöver inte lyxiga möbler; bara föremål som reflekterar deras begär av konst.

När de reser eller söker underhållning föredrar getter grupper eller mötesplatser där det finns mycket folk. Getter spenderar pengar på mode för att ge de ett förstaklassigt yttre. Trots att de tycker om att spendera pengar på det mest utsökta i livet så är de inte snobbiga.

Hälsa:

Kanske det beror på att Getter är i största lag rofyllda att de inte har många hälsoproblem. Deras ömtåliga yttre gömmer faktumet att de oftast är riktigt hälsosamma. När de är glada, är de hälsosamma. När Geten är olycklig dock, särskilt när det beror på kärlekslivet, blir de snabbt sjuka.

Relationer:

Geten föredrar att vara privat, så det tar lite ansträngning att lära känna honom/henne. Geten bestämmer när och med vem de vill dela sitt personliga liv med. Resultatet är oftast att Geten har få "nära" vänner, men de jobbar hårt för de dem älskar.

Karriär:

Getter föredrar att vara en del av en flock. Makt och status är oviktigt. Getter antar endast ledarroller om de blir tillfrågade men de erbjuder sig aldrig. Bra karriärval för Geten är: florist, inredare, dagisfröken, barnläkare, skådespelare, redaktör, frisör, illustratör, musiker och konsthistoria-lärare.

Metall Getter (födda 1931 och 1991)

Metallgetter är starka på utsidan men känsliga på insidan. De som står nära Metallgeten förstår och accepterar detta. De är väldigt kulturella och det är dem som mest uppskattar konstarterna.

Vilket är ditt kinesiska stjärntecken?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0