Roxanne Nikki

Hey,

Idag gjorde jag tusen olika läskiga grejer på samma gång.
   Jag fick svar på en jobbansökan i onsdags och arbetsgivaren, Roxanne, ville träffa mig på fredag förmiddag. Igår visade Trev mig hur man tar bussen och vart jag ska hoppa av. Han "intervjuade" mig dessutom några gånger så jag fick öva. Jag var nervös och kunde knappt sova. Vi båda gick upp 7.00 och gjorde oss iordning. Trev önskade mig lycka till och gick sedan till jobbet. Strax innan 9.00 promenerade jag mot busstoppet en bit bort. Där väntade jag lääänge. Jag tog buss 160 downtown för att hoppa av vid Abbot Street. Det var fullt i bussen men en trevlig man erbjöd sin sittplats och gjorde det omöjligt att avböja.
   Jag hoppade av och ringde Trev så han kunde leda mig genom storstadsvirvlet. Efter en hel del frustration hittade jag äntligen dörren. Det är en jättevacker ingång. Jag tog hissen till 4:e våningen och knackade på vid dörr 416. Roxanne öppnade och lät mig komma in i hennes studio. Hon var väldigt trevlig och ställde några frågor och lät mig prova en av hennes kreationer. Hon frågade om jag kunde jobba 14.00 på tisdag. Jobbet var mitt. Efter max fem minuter var det dags för mig att gå igen. Ivrigt ringde jag Trev och berättade nyheten.
   Det var dags för virvlet igen och en man på gatan såg att jag irrade omkring så han erbjöd sig att hjälpa mig. Han visade vägen till busstoppet och sedan skildes vi åt. Jag kom på bussen. Ringde familjen, grattade mina systrar: Sofie tog studenten idag och Jenny slutade 9:an! Efter det småpratade jag med en man på bussen, han var lite konstig men trevlig. Jag promenerade med glad musik i öronen på vägen hem. Adrenalinet forsade genom min kropp. Jag hade klarat min första arbetsintervju någonsin och fått jobbet på mindre än fem minuter! Det var en riktig kick.
   Så nu är jag "fit model" åt designern Roxanne Nikki- på deltid. Det är ett perfekt första jobb. Jag får syssla med mode, jag får tjäna pengar och jag får vara ute och träffa folk - det kan nog inte bli bättre!
   Efter att jag varit hemma en stund hörde jag någon låsa upp dörren, det var Trev som höll en bukett blommor i handen. Världens gulligaste! Ikväll ska vi äta middag ute och fira tror jag.


Ha en makalös helg allihopa!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Grattis! Går det så måste du länka bilderna som fotografen kommer ta på dig i outfitsen :) vill se!!!!

2011-06-11 @ 08:39:45
URL: http://chocolatejennie.blogg.se/
Postat av: Jennie

Okej, men det låter grymt kul :)

2011-06-11 @ 09:52:33
URL: http://chocolatejennie.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Grattis, grattis grattis!

Och du har en enormt söt pojkvän som vet vad flickor vill ha!! :D

2011-06-11 @ 21:56:02
URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: HANNAH

grattis till jobbet! :)

2011-06-11 @ 23:57:15
URL: http://spoink.blogg.se/
Postat av: HANNAH

sv: kommer du kunna lägga ut bilder på bilderna hon tar? Skulle va jätte kul att få se! :D

2011-06-13 @ 18:40:25
URL: http://spoink.blogg.se/
Postat av: HANNAH

sv: aha, men det är ju ett kul jobb i alla fall! :)

2011-06-13 @ 22:07:39
URL: http://spoink.blogg.se/
Postat av: Jennie

Det var en mysig dag :) jag svarar på ditt mail snart, jag är på jobbet nämligen :)

2011-06-14 @ 18:47:23
URL: http://chocolatejennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0