yes woman.

Hey,

Igår var jag på Gekås med mamma, hennes kusins flickvän Jenny och hennes två döttrar Linnea och Sandra. Vi åkte tillsammans i Jennys bil och jag hamnade i mitten, precis bredvid bebisen Sandra, som bara stirrade på mig... awkward! Jag vet ärligt talat inte hur jag ska bete mig när barn är närvarande, för andra kommer det lät, det blir bebisprat och sånt men jag är bara tyst och hoppas att de ska fästa sin uppmärksamhet på någon annnan. När vi var vid Gekås fick jag hålla Linnea i handen i rulltrapporna. Jag måste erkänna att hon är söt, men det är för att hon inte är en dregglande liten skallig bebis (förlåt om någon tar åt sig men bebisar är inte min grej). När vi väl skulle börja shoppa ville Linnea åka med mig så jag som trodde att jag skulle springa runt snabbt och lätt med en korg, slutade med en vagn och en liten tjej i den. Jag var livrädd att hon skulle börja gråta och ropa efter sin mamma men hon var lugn och när hon frågade efter Jenny sa jag att hon hade gömt sig.
   Så jag fick underhålla henne med leksaker, jag fick hjälpa henne välja tandkräm med Bamse på och kittla henne. Jag hade faktiskt roligt, jag fick inga moderskänslor som vanligt men det var roligt att prova på något nytt och det visade ju sig att jag inte är helt tafatt med barn, så länge de inte är bebisar förstås. På vägen hem fick jag läsa en bok för henne och sedan tvingade hon mig att sova. Söta unge.
   När jag kom hem chattade jag med Trev och berättade vad jag hittat på. Han trodde inte på mig först men sedan blev han stolt över mig. Jag har nämligen bestämt att jag ska säga "Ja" till fler erfarenheter, annars vet jag ju inte vad jag missar :)

Så såg min fredag ut i alla fall, hoppas du har en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0