Grå tillvaro

Hey

Nu har jag varit utan Trevor i tre dagar, trots att min kärlek till honom gör mig fantastiskt lycklig så märker jag hur levande jag var, med honom. Han hade kommit hem säkert till Kanada i alla fall, jag var orolig att något skulle hända, men det enda dramatiska under resan var förseningar och en skrikande bebis i flygplanet. Vi chattade för första gången idag, jag fick se det välbekanta ansiktet i cam och sken upp igen. Själv såg man ut som skit efter en hektisk shoppingrunda och varnade honom för det, hans enda svar var "After three days not talking to you, it will be heaven." Är det inte fascinerande hur förälskelse förvandlar en enkel människa till poet? Kärlek är ett underbart fenomen så länge den är besvarad.
Igår rensade jag alla kläder jag äger och sorterade vilka jag ville ha kvar eller inte, det blev två stora påsar som hamnade på vinden. Jag försöker hitta min egen stil, vem vill leva enligt modet och se ut som alla andra? Nej det som behövs är en personlig stil. Dessutom vill jag utöka min garderob tills jag ska resa till Kanada i vår. Jag har även tittat på flera illustrationer, för att utöka det personliga i mina egna illustrationer. Jag känner mig så inspirerad, men varför? Är det på grund av det nya året? Chansen att börja om? Antagligen är det på grund av min vältränade, romantiska och roliga pojkvän.
Vad ska jag hitta på nu? Jag ska gå upp ganska tidigt imorgon för att få lite tid tillsammans med Trev, en enkel uppoffring. Jag ska nog göra en manikyr här hemma och bara ta det lugnt.

Ha det super!

Kommentarer
Postat av: Kia

Fin header :)

2010-01-09 @ 18:53:44
URL: http://kiiika.blogg.se/
Postat av: sia

fin blogg :)

2010-01-09 @ 19:00:11
URL: http://juusii.blogg.se/
Postat av: Seen

Superin header :D

2010-01-09 @ 19:07:26
URL: http://seeen.blogg.se/
Postat av: Rebecka L G

Heey!

Tror du att jag skulle passa i dreads. Kolla på bilderna som jag lagt in och läs texten undertill så förstår du kanske bättre. (:

2010-01-09 @ 19:18:59
URL: http://paparazzibecka.blogg.se/
Postat av: Anonym

ställ gärna en fråga på www.kiwicandy.blogg.se

2010-01-09 @ 19:47:23
Postat av: lovisa

superfin blogg! :D <3

2010-01-09 @ 19:48:39
URL: http://youwantmeh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0