Help I'm Alive

Hej på er där hemma!
 
Ni trodde jag hade dött va? Jag har de senaste fyra veckorna varken haft tid eller lust att skriva men nu har jag en hel helg för mig själv (tillsammans med min gigantiska hög med läxor) och hinner äntligen uppdatera bloggen.
 
Så vad har hänt sedan sist?
Jag går nu på universitet. Det går bra, fast jag tror hjärnan krympt på mig de två åren jag inte studerat, men nu växer den varje dag. Jag läser fem kurser, vissa är mer användbara än andra. Jag har fått fantastiska lärare, alla med sin egen unika personlighet och det märks att de är måna om vår utbildning. Till och med datorkunskaps-läraren är fantastisk, trots att han sa "Lyssna på mig, era arroganta maskar!", haha.
Jag har även lärt känna några i klassen och det verkar vara ett trevligt gäng, vissa får jag så klart dåliga vibbar ifrån för dem har en typisk "Vet bäst och måste berätta det-personlighet", andra har bara brist på respekt för lärarna. Men jag är omringad av artister, konstnärer, skådespelare och dansare precis som jag önskade! Så det går bra i skolan!
 
Jag har börjat på hatha yoga igen på Shanti Yoga Studio mitt i storstan, jag går tillsammans med en vän från klassen som heter Casie. Vi ska börja träna varje onsdag nu vilket jag ser fram emot!
 
Jag har sagt upp mig på jobbet. Jag klarade inte att jobba 8 timmar i veckan för jag har så mycket läxor och känner att jag inte hinner med någonting, så i torsdags jobbade jag mitt sista skift på Wedding World Bridal, så nu kommer jag förhoppningsvis hinna med massor av skolarbete.
 
Sedan har jag glömt nämna att min syster kommer hit i slutet av oktober, alltså om FYRA veckor! Hon och Joel ska stanna hos oss i tre veckor och shit vad jag ser fram emot det! Det ska bli så härligt med lite mer folk i huset och helt underbart att ha mer än en familjemedlem här borta (även om bara för ett litet tag), det känns helt overkligt särskilt när jag haft så mycket att göra och knappt hunnit tänka på det. Jag hoppas vi kommer göra det till en bra semester för dem med pumpkin patch, hemsökta promenaden, massa Halloweenfilmmys, shopping i USA, restauranger av alla slag, Star Wars utställningen, promenader bland skyskraporna i Vancouver, road trip genom Kanadas vackra berg och mycket mer! JAG LÄNGTAR!

Kommentarer
Postat av: emma

Jag längtar så jag snart går sönder! Kommer bli fruktansvärt roligt och jag saknar dig väldigt mycket!

2012-09-30 @ 17:46:46
URL: http://jeneregretterien.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0