Christmas Wishes

Nu är Julafton över och de flesta barnen i Sverige längtar säkert redan efter nästa jul. Jag saknar den julkänslan man hade som barn, alla förväntningar och all glädje. Julen här hemma var mysig och traditionell som vanligt. Jag vaknade och hade fått ett presentkort på Kicks och ett på Gina Tricot. När jag kom ner fanns det även et paket under julgranen som innehöll ett par mysiga rosa fluffiga tofflor. På eftermiddagen öppnade vi resten av presenterna, där jag fick bland annat en cocktail bok, hudvårdsprodukter, The Tudors säsong 2 med mer. Vi tittade förstås på Kalle Ankas jul och efter det chattade jag med min kanadensare. Han firar inte jul förrän den
25:e december. Vi gick igenom de sista detaljerna innan han ska ta flyget imorgon! På söndag kommer han till mig! Åh vad det ska bli roligt! Han är lika glad som jag över det. Efter att vi fick slita oss från datorerna åkte vi till mormor och morfar för att fira Julafton tillsammans. Det var en väldigt mysig kväll som alltid och jag hoppas att du hade en förtrollande Julafton med, fast, kanske inte lika förtrollande som Nyårsafton kommer bli ;)

Frihet

Hey

Idag har vi haft julavslutning på gymnasiet vilket var både underbart och lite sorgligt. Det sorgliga är att det är mitt sista jullov tillsammans med min fantastiska klass Design 07! Men julen är en positiv tradition och jag ser fram emot ledighet som kan fyllas av släkt och vänner och kanske till och med en romans (?)
Avslutningen var ganska mysig, en tjej i ettan sjöng så vackert! Mina ögon tårades nästan och jag rös. Tänk att födas med en sådan gåva! Det var några fler som sjöng men de tog inte andan ur en som den tjejen.
Imorgon blir det julshopping och jag börjar bli taggad inför nästa söndag då Trev anländer. Nio dagar kvar och jag börjar redan bli nervös. Jag tänker hela tiden på hur det kommer vara att träffa honom öga mot öga. Det kommer vara en helt annan verklighet än framför cam eller på foton. Jag chattade med honom nyss innan han skulle till jobbet. Han retades och charmade som vanligt. Jag längtar verkligen! Jag gillar att försöka med nya saker, bara för att bryta mig loss från mönstret och bli som alla andra. Det är tråkigt att vara förutsägbar. Så du som läser detta: Försök fånga dina drömmar! Jag försöker fånga mina drömmar om äventyr och spännande passion. Om jag lyckas, måste du lova att försöka själv! Allt är möjligt. Snart kommer jag att få träffa honom, det kanske är tråkigt att läsa om någon annans spänning inför att möta en kille, men denna situationen känns så pass unik att jag bara vill dela med mig av den.

Blogg Presentation

Hey

Nu har jag skaffat en ny blogg, jag tänkte att det var dags nu efter att ha haft två bloggar förut men inte hade någon tid att underhålla dem. Men varför har man egentligen en blogg? Är det för att få uppmärksamhet eller för att man vill dela med sig av sitt liv? Jag gör det för att dels skriva av mig, och för att inspirera andra. Jag må inte ha ett liv som en filmstjärna men det är inte berömmelse som formar ett liv så att det blir spännande.
Vad sägs om en presentation av mig själv?
Jag heter Malin och jag studerar sista året Mode Design på Drottning Blankas gymnasium. Så när jag studerat nya trender, lovar jag att dela med mig. På fritiden skriver jag i hopp om att en dag bli författare, jag målar och tecknar även vare sig det är med blyerts eller oljefärg och jag gillar att läsa.
Jag har rätt nyligen lämnat ett långvarigt förhållande med en helt underbar kille som jag fortfarande umgås med för han är min bästa vän. Jag känner mig rätt galen efter att ha lämnat honom, vi hade det perfekt men jag antar att jag svalnade och ville ha det annorlunda. Du vet säkert hur det är att förstå precis hur livet kommer att se ut med den personen man är tillsammans med i framtiden. Jag vill inte ha ett förutsägbart liv, även om det är ett bra liv.
Jag träffade en kille på Facebook för några månader sedan och han fick mig att inse hur jag ville leva, inte hur jag borde. Vi träffades genom en vän och har kommit varandra nära genom msn, webbsamtal you name it. Han hänförde mig med sitt händelserika liv och mest av allt charmades jag av våra olikheter. Han bor i Kanada och arbetar som bilmekaniker. Han är omtänksam, lekfull, spännande och snygg! Faktum är att han kommer till Sverige för att bo hos mig över jullovet. Tänk bara, att om 12 dagar kommer jag att för första gången träffa honom. Trevor. Det är extremt spännande och jag utmanar mig själv genom att utsätta mig för nervositet. Jag är väldigt blyg och tillhörde inte "det vackra folket" i högstadiet medan han är en typisk "drömkille" som man inte trodde fanns. Det känns som att jag utmanar ödet, kanske vill jag bara ha äventyr som jag alltid drömmer om men aldrig vågar möta. Det här mötet kommer att förändra mig för alltid.
Nu borde jag ägna min tid åt annat, imorgon är en viktigt dag. Om den slutar positivt lovar jag att berätta om det, annars får du bara vänta om du ens blivit fäst vid mitt liv.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0