good day.

Hey,

Idag har jag äntligen träffat Bexxis efter jättelång tid utan varandra! Det var jätteroligt! Vi lyssnade på musik och tittade på youtube klipp och planerade en liten sammankomst. Mestadels bestod dagen av att prata vilket bara var trevligt. Mycket skratt och mycket drama :)
Jag fick dessutom några gamla bilder hon tagit på mig i början av 2009, lägger upp nån.
Malin och Jennie

Hey,

Idag har jag varit med Jennie. Jag plockade upp henne i Slöinge tjugo över nio och vi åkte hem för att äta frukost. Sedan fastnade vi vid moviemaker och dubbade Alice i Underlandet, det var jätteroligt och framför allt flummigt. Nästan bättre än orginalet. Vi körde sedan till Falkenberg för att äta lunch på Spiran, det blev lite shopping och efter det åkte vi hem igen. Jag pratade snabbt med Trevor och sedan hämtade vi min syster. Vi fikade och såg på film och efter det skulle hon tillbaks till Slöinge... Dock blev det inte som planerat. Vi trodde att hon missat bussen så jag parkerade en bit bort för att se om bussen kom, så jag inte bara lämnade henne där. Efter några minuter gick hon till bilen igen och sa att vi nog hade missat den. I samma sekund körde bussen förbi och Jennie sprang som en galning efter den och vinkade. Jag gapskrattade när bussen bara fortsatte. Så hon sprang till bilen och vi jagade bussen till Heberg. Vid Laxbutiken stannade den äntligen och hon åkte hem. Jag fick mig i alla fall ett gott skratt. Det blev tyvärr ingen simning idag, simhallen öppnade för sent. Men vi ska ses nästa vecka och ha filmkväll och veckan efter det ska hon följa med mig till La Frizz.
Haha... kunde inte låta bli att lägga upp denna


I lost myself and found me in the back of my shelf.

Hey,

Idag bestämde Emma sig för att klättra upp på vinden och leta efter saker. Då bad jag henne ta fram mina gamla böcker. Inte för att jag vill läsa dem igen utan för att de betyder något och någon gömde dem för mig. Minnen kom tillbaks när jag tittade på alla omslag. Jag rensade ut mina hyllor till mitt skrivbord för att få plats med alla böcker och längst bak hittade jag saker jag glömt eller förträngt. Mina böcker om antikens Egypten från den tid jag visste att jag skulle bli egyptolog och forska i de fantastiska pyramiderna från en spännande svunnen och magisk tid. Sedan hittade jag mitt häfte med dikter på engelska som jag skrivit förra året och året innan det. Jag var ju jättebra på att rimma med jambiska mönster! En pärm med några äventyrsnoveller jag avslutat återfanns och jag kom ihåg hur jag skrev om starka och självständiga kvinnor, sist av allt hittade jag mina skissblock och det som varit min stil en gång i tiden. Jag saknade den Malin lite och bestämde mig för att återförenas med henne. De aktiviteterna var ju mitt liv förut, de är en del av mig och det som definierar mig, vad är jag utan mina skapelser? Jag satte mig direkt och skissade. Jag bläddrade till en ny sida för den första blev inte bra, den andra blev fin. Den kändes rätt. Jag tror allt detta har med att vara hemma igen att göra. Plötsligt vill jag läsa hela tiden, så fort jag får chansen, så har jag inte känt på länge. Det är underbart. Jag ska inte glömma denna dagen, då jag fick kontakt med lilla Malin Samuelsson i 9c, jag ska aldrig glömma henne igen.

You me and summer. I can´t wait.


role model no. 5

Hey,

För väldigt länge sedan listade jag mina förebilder och sa att jag inte kommit på vem den femte är än. Jag har kommit på det nu. Minns ni min lista? Låt mig friska upp ert minne lite.

1. Marilyn Monroe - Karisman och skönheten
2. William Shakespeare - Poesin och kärleken
3. Tim Burton - Inspirationen och personligheten
4. Ingemar Nilsson (smeknamn: Morfar) :) - Viljan och styrkan

Jag valde en person som i sina intressen är väldigt lik mig och som jag dessutom beundrat tidigare. Jaja, jag ska säga vem det är. Min femte förebild är James Franco! Han är en 32-årig vädur som arbetar som multikonstnär: Han är skådespelare, regissör, författare och konstnär. Det är alltså hans artistiska sidor jag beundrar. Han är just nu aktuell i filmen 127 timmar, han har några av sina tavlor i ett konstgalleri i New York och han har skrivit boken Palo Alto. Han är min förebild eftersom han har många bollar i luften så han kan ägna sig åt alla sina passioner och intressen. Jag har ofta många saker jag vill göra på samma gång och han är ett bra bevis på att man faktiskt kan göra det!

5. James Franco - Konsten och Passionen


reunion.

Hey,

Förra onsdagen skjutsade min kära morfar mig hela vägen till Alex :) Jag fick se hennes urgulliga fluffkanin Lollipop och vi pratade en massa. Vi spenderade dagen tillsammans för att sedan åka till Örebro morgonen därefter. Tågresan var rätt lång men vi hade varandra och så hade jag min mp3 som sällskap. Till slut var vi framme där Sanna och Carl välkomnade oss. Vi fick se deras lägenhet som var mysig och blandad med deras intressen och stilar. Fotboll och svart/röda detaljer. På kvällen åt vi på restaurang där de firade St. Patrick´s day och vi fick coola hattar tack vare Alex. Min mat var sådär men det var trevligt att bara umgås och rycka till tillsammans varje gång Örebro gjorde mål i matchen på tv.
   Dagen efter promenerade vi in till stan och shoppade. Jag införskaffade en hel del nya grejer. Vi fikade på ett trivsamt café och stylade varandra på Gina Tricot. Jag fick även tag på Subway! Mums! Vi gick hem och såg på film sedan köpte vi mat från en pizzeria.
   På lördagen gick vi till gamla stan som var väldans mysig med de äldre byggnaderna och gulliga små butikerna. Jag köpte en present till Trev och ett kort till mormor och morfar. Mina fossingar blev dyngsura så när vi kom hem hade vi ingen vidare lust att lämna lägenheten igen. Vi spelade en massa kort och på kvällen fick jag äntligen se den nya Harry Potter-filmen.
   På vår sista dag tillsammans åkte vi och shoppade, vi alla köpte skor som vi bytte till inne på gallerian. Alex och Sanna fick mig att pröva en byxdress för första gången i mitt liv och konstigt nog gillade jag den! Så jag köpte den :) När vi tagit bussen hem fikade vi och spelade kort. Senare på kvällen packade vi, flummade omkring och tittade på roliga filmer på youtube.
   Hemresan vill jag inte skriva om för den var bara jobbig med alla förseningar. Jag var dödstrött.

Jag vill bara tacka er tjejer för några riktigt roliga dagar! Ni förgyller verkligen mitt liv och trots att vi inte tillhör varandras vardag längre så kommer ni aldrig kunna ersättas. När jag blir 54 år kommer jag fortfarande vilja sniffa väggångor med er, det är jag säker på! <3
finally.

Hey,

Ville bara upplysa världen om att imorgon kommer jag äntligen få träffa min Alex och på torsdagmorgon ska vi ta tåget till kära Sanna så vi kan få återförenas efter nio månader ifrån varandra! Jag längtar galet mycket alltså! Det ska bli så härligt att se mina små flirtkulor igen! Det kommer nog bli en massa snack, sedan ska vi äta på restaurang och resten återstår att se. Jag kommer hem igen på måndag :)♥Ragnhild♥

Vila i frid gamlamormor, du fick se mycket under dina 102 år här på jorden. Jag är glad för din skull, att du är befriad från din gamla kropp och inte sjuk längre. Jag hoppas du är på en bättre plats nu. Jag älskar dig.


lost in you.

För några veckor sedan skickade Trevor en låt till mig på youtube, han sa att han kände en sammankoppling till mig när han lyssnar på den. Att han tänker på mig när han sjunger med till den. I morse när jag ringde honom svarade han genom att sjunga refrängen. Låten är fin. Jag kan känna honom också när jag lyssnar.

Three Days Grace - Lost in you

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=gBeCKmIN8bQ

"I always knew that you'd come back to get me
And you always knew that it wouldn't be easy
To go back to the start to see where it all began
Or end up at the bottom to watch how it all ends

You tried to lie and say I was everything
I remember when I said I'm nothing without you
(I'm nothing without you)

Somehow I found a way to get lost in you
Let me inside, let me get close to you
Change your mind, I'll get lost if you want me to
Somehow I found a way to get lost in you

You always thought that I left myself open
But you didn't know I was already broken
I told myself that it wouldn't be so bad
But pulling away took everything I had

You tried to lie and say I was everything
I remember when I said I'm nothing without you
(I'm nothing without you)

Somehow I found a way to get lost in you
Let me inside, let me get close to you
Change your mind, I'll get lost if you want me to
Somehow I found a way to get lost in you
In you

The pain of it all
The rise and the fall
I see it all in you
Now every day
I find myself saying
I want to get lost in you
I'm nothing without you

Somehow I found a way to get lost in you
Let me inside, let me get close to you
Change your mind, I'll get lost if you want me to
Somehow I found
(Somehow I found)
A way to get lost in you
A way to get lost
(A way to get lost)
In you
(In you)"


Oo-De-Lally

Hey,

Igår var jag med Jennie igen och jag fick äntligen se Halmstad, jag har saknat den mysiga lilla staden väldigt mycket. Det var skönt att köra på motorvägen igen. Jag köpte en jättesöt klänning, puder och en bh, sedan åt vi lunch och körde hem. Vi läste igenom gamla brev som jag skrivit till henne från högstadiet, det var riktigt roligt att läsa, även de taskiga sakerna som folk sagt till en då, för nu, bryr jag mig inte ett skit om vad folk brukade tycka. Det är helt fel att man ska behöva tro att de populära människorna alltid har rätt och att deras åsikt är den enda som räknas. Hade dem kommit fram till mig idag och sagt fler taskiga saker hade jag ärligt talat bara tyckt synd om dem. Vem åsikt räknas egentligen? Det är vad jag tycker om mig själv som är viktigt, och självklart vad min pojkvän och mina vänner tycker. Men folk som inte ens tagit sig tid att lära känna en, ska bara hålla mun.
   Efter att vi läst breven tittade vi på film och fikade, sedan släppte jag av henne vid bussen och plockade upp Emma.
   Idag har jag planerat lite, vad jag ska ha gjort innan jag ska tillbaks till Kanada osv. Jag längtar verkligen tillbaks. Abstinens. Jag har även kollat efter jobb i Vancouver, det finns mycket roligare jobb där, mer artistiska och kreativa jobb så man inte hamnar på Ica som alla andra (inte för att det är något fel med det), sedan är ju frågan om man får jobben också. Men vi får se hur det går. Det är spännande att fantisera om det i alla fall :)
Trevor is the sweetest.


productive lady.

Hey,

Nu när jag är i Sverige har jag inte lika mycket tid till att skriva, inte heller lika mycket intressant att skriva om. Men denna veckan har varit rätt aktiv än så länge.
Igår gick jag upp 6.15 för att hämta Jennie en bit bort från mitt hus. Vi åt frukost och snackade innan vi gjorde oss redo för Falkenberg. Vi satt och flummade inne på arbetsförmedlingen innan jag gick på gruppmötet. Mötet var rätt basic, info om deras hemsida och så uppdaterade de min profil innan jag fick gå. Vi gick till Stantons och beställde varsin Calzone och sedan gick vi och köpte fika på Ica. Sedan var det dags för den jobbiga delen: simning! Senast jag simmade var i Victoria på hotellet i Januari, och där busade jag mest men nu hade jag ju Jennie som tvingade mig att fortsätta simma. Haha. Jag trodde att jag skulle dö. Jag simmade i alla fall lite mindre än en mil och idag har jag träningsvärk i låren. Vi körde hem och tittade på Chocolat och fikade. Sedan körde jag tillbaks henne. Det var skitkul verkligen, hela dagen :)
När jag kom hem igen chattade jag snabbt med Trev innan han skulle till jobbet. Sedan tvättade jag och till sist gjorde jag middag åt familjen för mamma var inte hemma och pappa jobbade sent. Så jag gjorde min Couscous och broccolisås, jag vet inte om de gillade det men jag älskar det i alla fall.
Jag körde för mormor idag till Falkenberg och gjorde några ärenden och nu är jag här. Inatt sov jag jättegott, jag hade inga mardrömmar alls, jag låtsades bara att Trev låg bredvid mig.
Imorgon ska jag umgås med Jennie och Wiktor förhoppningsvis, i helgen ska jag nog övernatta i Slättelynga och om inte allt för många dagar ska jag få krama om mina flickor, Alex och Sanna! Jag längtar otroligt mycket alltså!


!

Om du försöker förstöra för mig och Trev så kommer jag döda dig.

RSS 2.0