poetry.

Hey,

Idag satt Trev och jobbade med pappersarbete som han fått börja med så medan han gjorde det tog jag en dusch. När jag steg ut från duschen låg en lapp på golvet. En dikt. En underbar överraskning och åh vad glad jag blev! Imorgon firar vi nio månader tillsammans förresten :)

"My princess,
My queen,
My love for you unforseen.
But now I rejoice
When I hear your voice
It´s sweet sound in my ear
Is all I want to hear.
No other compares,
or even dares,
To match up to the one,
The one I call hun.
She´s sweet and warm
She holds tight in the storm
So she can blossom like a flower,
In her greatest hour.
Which is every hour of course
Her beauty in great force
Brings me to my knees
And makes me ask please,
Won´t you be my baby?"

decoration.

Hey,

Igår tog jag tag i ramarna jag köpte till Trev och mig i våras, jag målade om dem och dekorerade så de blev riktigt tjusiga om jag får säga det själv.

Före...Efter...Close up...


Inglenook.

Hey,

Tänkte bara lägga upp en liten bild på byggnaden där jag bor. Jag tror namnet Inglenook kommer från indianerna, eftersom att de är folket som bodde i Kanada först. Vissa platser och saker har fortfarande sådana namn.


old pictures.

Hey,

Här kommer lite bilder som jag glömt lägga upp...Middag på Sokela för att fira våra 8 månader tillsammans. Förrätt: Tzatziki, Hummus och Pitas.MoiHuvudrättenBuntzen Lake - När vi låg på en filt i gräset och jag läste för TrevEn sjö och stora berg som omringar den
downtown.

Hey,

Igår åkte vi till stan för att titta på Mini Coopers! Och för att vandra omkring lite i staden. När jag satte mig i min dröm cooper- en pepperwhite mini med mignight black stripes och tak- bredde sig ett enormt leende på mina läppar och mannen som jobbade där såg det och fick ett belåtet leende han själv. Efter att ha vandrat omkring i detta himmelrike gick vi omkring i stan och tittade i alla lyxiga butiker där man absolut inte har råd att köpa någonting. Men mysigt var det, och det var härligt nog att vandra omkring i denna lyx. Folk som öppnade dörrarna åt en som om man vore en kunglighet. Efter det åkte vi mot bergen en liten sväng. Vi åkte sedan till Subway för att äta en enkel middag och på vägen hem frågade Trev om jag var mätt, jag svarade att jag var mätt men att det fortfarande fanns plats för en Blizzard (glassblandning). När vi närmade oss Port Moody sa Trev att han undrade hur mycket bensin vi hade kvar och svängde in bland bensinmackar och affärer. Jag såg att halva tanken var full och undrade var han fifflade med. Sedan log han och sa "Sometimes it is hard not to spoil you". Så jag fick min Blizzard som vi delade på innan vi åkte hem. Vi packade ner Trevors iHome och lyssnade på musik medan vi spelade pingis. Efter det blev det bad och sömn. Det var en underbar dag. Simply wonderful.

Här kommer några bilder...Staden...

Omringad av skyskrapor!
Mini Coopers!En något galen färgblandning...Mini!Orpheum - här visas biofilmer, pjäser och andra sorters uppträdanden

Inte rätt läge att tappa huvudet... och ja, jag inser hur dåligt det skämtet var.På väg mot bergen

Tunnel på väg hem


cars for Sofie

Hey,

Så igår var Trevor och jag nere i stan där vi passerade en hel det heta och några inte så heta bilar, så för Sofies skull, fotograferade vi dessa... (Jag hoppas att mini lilla syster Jenny gillar de också :)


car for Emma...

Hey,

Idag blir det nog en del inlägg från min sida, men det första är ett kort inlägg som är tillägnat min syster Emma. Hoppas du tycker om den :)


bored out of...
entertain me.

cake.

Before decorationsAfter decorations


yawn.

Jag känner mig som en förälder, Trev är på fest och jag bara oroar mig till ingen nytta. Jag vill sooova...

bowling and antique stores...

Hey,

Igår åkte jag och Trevor iväg för att bowla, det var mitt på dan så vi var helt ensamma i bowlinghallen. Vi spelade två rundor och jag... förlorade båda, men till mitt försvar så har han spelat bowling fler gånger än mig. Det här var tredje gången i mitt liv som jag bowlade (no kidding). Jag försökte i ett desperat försök att fuska men bara en gång. Men det var roligt ändå, vi flummade till musiken och jag kittlade honom när han var bättre än mig.

Bilder:


Efter bowlingen parkerade vi vid en hamn för att gå och titta i olika antikvitetsbutiker där det fanns en massa gamla och roliga saker att titta på och där fanns även en dalahäst!

Utsikten från hamnenKvällen avslutades med pizza, film och ett fredagsbad

Hallelujah

Hej,

Igår var en väldans bra dag måste jag säga! Eller ja, det började sådär för jag vaknade av en obehaglig mardröm och kunde inte somna om, klockan var 6.00 och Trev skulle upp för att förbereda sig inför en intervju, en intervju som han verkligen såg fram emot. Så jag vandrade omkring, gjorde frukost och tränade, sedan gick jag till biblioteket och lånade två filmer. När jag kom hem satt jag vid Skype med hela familjen där hemma plus mormor och morfar! Trev kom hem, jag reste mig upp för att krama om honom men han sa åt mig att sitta still. Han gick ner på knä framför mig (jag låg på golvet och chattade) och smög fram en röd ros och kysste mig. Men det bästa av allt var att han har fått jobb! Han ska få jobba med återvinnande av energi genom soltak... om jag förstått allt rätt i alla fall. Åh vad jag blev glad för hans skull! Han förtjänade verkligen framgång. Både jag och hans själv är stolta. Han är beundransvärd. En annan rolig sak är att jag fick min första post idag! Man fick beställa hem tre valfria tidningar gratis så jag har nu lite "Style at home" att läsa :)

P.S Jag skriver min adress här ifall ni vill kolla upp var jag bor på google maps eller något liknande.

Malin Samuelsson
801 Klahanie Drive
APT 320
Port Moody, BC V3H 5K4

my love.


our room.

Hey,

Trev stack precis till sin kvällskurs, jag stod vid dörren och sa hejdå, han gick några steg, vände sig om med sitt oemotståndliga leende och sprang tillbaka och pussade och kramade mig. Innan han gick gav han mig ännu ett hjärtvärmande leende. Jag smälter. Men, nu när jag är ensam tänkte jag lägga upp några bilder för er skull...Vårt rumVårt rumVårt rumVårt rumVårt rumUtsikten från balkongenUtsikten från balkongenUtsikten från balkongen


argh!

Tycker att en viss person ska släppa taget om min familj, mina vänner och det förflutna!

accident.

Hey,

Igår skulle vi åkt till en klubb och träffa Mirandra och några fler men på vägen dit hände något oväntat och skrämmande. Det regnade och var halt ute när vi körde mot klubben. Jag var mitt uppe i att byta låt på ipoden när Trev plötsligt miste kontrollen över bilen och vi gled mot mitten av körbanan. Mitten är en upphöjd "barriär", något högre än en trottoarkant, vi körde upp på den. Det guppade kraftfullt och ipoden föll ur min hand, mina glasögon föll nästan av och jag var skiträdd. Vi närmade oss en stolpe, stolpen var precis framför mig och jag fick bilder i huvudet. Jag såg bilder från en film jag fick se i körskolan, när de testade köra en bil mot ett träd. Trädet gick rakt igenom bilen och huvudet på dockan i bilen vreds ett varv. Min hjärna går på högvarv varje dag, jag oroar mig eller jag funderar hur mycket som helst, men de sekunderna vi närmade oss stolpen var första gången i mitt liv då jag inte haft en enda tanke. Jag kände endast hur rädd jag var. Vi slog i stolpen och gled över till andra sidan av vägen, fel sida. Bilarna som närmade sig saktade ner, Trev fick kontroll över bilen igen och körde till närmaste mack. Han stannade bilen. Det första han frågade var om jag var oskadd. Sedan gick han ut och pratade med en taxichaufför som följt efter oss för att se hur det gick. Han kollade hur det gick med bilen som hade fått färg och några bucklor. Ipoden låg vid Trevors fötter. Sedan satte han sig i bilen och jag sa att jag ville hem igen. Så han ringde Mirandra, berättade vad som hänt och körde hemåt. Stolpen låg ner. Min skalle gjorde ont och jag ville kräkas men annars mådde jag fysiskt bra. Vi kom hem, satte oss i soffan och höll om varandra hela kvällen. Vi pratade om hur rädda vi varit och Trev hade dåligt samvete. Han sa att han aldrig vill riskera min säkerhet, att jag är för värdefull. Han försökte lösa vad som hänt men jag tröstade honom och sa att vi kan inte lösa det som redan hänt. Vi var båda i chocktillstånd så vi försökte se lite på film för att lugna ner oss. Sedan gick vi och lade oss, lite sömnproblem men det funkade.
Nu vill jag inte att ni ska oroa er, det kunde hänt vem som helst, var som helst. Vi hade tur. Vi klarade oss. Kanske det hände för att vi skulle skyddas från något värre, om vi åkt och festat kanske något annat hade hänt. Jag ser en mening med allt som händer, kanske var det bara en läxa om att vara försiktig, vem vet? Men jag mår bra, min älskade Trev mår bra och bilen mår ganska bra. Det fixar sig. Jag är lite skakad idag och Trev känner sig fortfarande skyldig men det kommer vi över. Vi är som sagt kackerlackor, oss blir man inte av med så lätt!

growl.

Hey,

Idag fick Trev dåliga nyheter, ett mail från Simon Fraser University meddelade att han kan läsa de perioder han valt men han kommer inte få diplom för att ha gått där, alltså samma sak som att gå i skola i flera utan att få några betyg, vilket suger! Usch så besviken han blev, men han inte gav upp. Han satt fortfarande vid datorn och sökte jobb, ringde några samtal efter en tröstande kram. En givande sak med dagen var att han ska på ett nytt möte imorgon som kan hjälpa honom. Jag beundrar honom och jag är stolt.

Jag hejar på min prins ♥

♥ memories ♥

Jag satt och rensade mina mail på Facebook och såg ett väldigt bekant mail från Trevor Locke. Det mail som vi påbörjade den 20 augusti 2009. Jag klickade på mailet och läste igenom några av meddelandena jag fått, hur vi lärde känna varandra, hur vi ändrades efter att vi erkänt vära känslor för varandra och hur uppspelta vi var när vi planerat att träffas på riktigt! Det pirrar i magen på mig bara av att läsa detta!

Trevor, 25 december 2009:

"Ok! I'm going to bed really late tonight, after spending all day visiting friends in Vancouver today. I'm so tired, I wish there were more hours in the day. I'm sure that will be what I am saying while I'm with you too, I won't be able to get enough. In just 30 hours, I will be at the airport taking off on my first flight to you. Malin, after four months of talking to you, I am still amazed at you everyday. I imagine myself falling asleep with my arm around you, and I still have a hard time believing that it may come true. Two days and I'll be there. Two days.

Kyss. I'm coming.

Trev."


proud girlfriend.

Hey,

Det var planerat att Trevor skulle studera Greenbuilding detta året (hur man bygger miljövänliga hus), men som jag skrev för några månader sedan så lades programmet ned i brist på sökande. Detta har lett till en del planändringar och frustration. Trev har suttit i lägenheten sedan vi kom hit och letat efter folk som han kan lära av, att antingen få ett litet jobb där han kan observera vad de gör eller att praktisera men ingen har velat hjälpa honom. Han har ringt ett tusentals ställen som inte bryr sig, trots att den ambition han har skulle kunna göra stordåd här i världen! Jag har sett hur rastlös han har varit över att inte få hjälp och dessutom behöva vänta ett år för att gå i skola vilket egentligen är vad han helst av allt vill göra för att lära sig mer.
Men...
För ett antal dagar sedan åkte vi till Simon Fraser University för att Trev skulle lämna in sin ansökan för att läsa bland annat om energi, det var sista inlämningsdagen. Han bad om att få träffa en av professorerna, en väldigt trevlig äldre man kom ut och blev imponerad av att Trev hade slips på sig. De gick iväg och jag satt i väntrummet i cirka 20 minuter innan Trev kom ut igen tillsammans med mannen. Professorn sa: "He did well" med ett leende. Sedan gick vi och Trev berättade vad som hänt. Han hade berättar om varför han vill lära sig mer om greebuilding. Han måste verkligen ha imponerat professorn för han sa att det egentligen inte var tillåtet men, han skulle prata med sin kollega och försöka fixa så att Trev kan studera där. Trev var så lycklig när han kom ut, vi båda blev glada och spralliga. Igår pratade han med den andre professorn medan jag bakade. Han klarade det. Han har fått mer att göra nu så han slipper vara rastlös. Han sa att det var tack vare slipsen som hans flickvän valt åt honom, men det tvivlar jag på :) Vad jag vill få fram är att jag är stolt och jätteglad för hans skull. Jag hade börjat baka en tårta som vi bestämde att vi skulle fira med.


Grattis till min kanadensare!

adventure of the night.

Hey,

Ikväll gick jag och Trevor till poolen som vi har tillgång till för att ta ett kvällsdopp. Det var bara vi två i den stora poolen, det blå vattnet var upplyst av lampor inbyggda i poolen och vi höll om varandra och busade. Jag skvätte vatten på honom och han lyfte upp mig och slängde i mig i vattnet. Åh vad roligt det var! Himlen var färgad av industrierna i staden vilket gjorde molnen orangea och rosa. Vattnet var varmare än den friska luften vi andades in. Det var så uppfriskande. Sedan gick vi till bubbelpoolen och värmde oss lite innan vi vandrade hemåt efter en mysig stund i vattnet.

Jag älskar min Trevor Locke. För evigt.

solnedgången.

Hey,

Igår kväll åkte vi till havet och tittade på solnedgången tillsammans, här kommer lite bilder ♥


I am alive!

Jag ville bara påpeka att trots att resan hit och vistelsen här är plågsam ibland eftersom jag saknar en massa personer hemma i Sverige så är det ändå rätt underbart. Häromdagen körde vi längs vägen, Trevors ipod inpluggad till stereon, han höjer volymen ordentligt. Han virar ner rutorna och vinden dansar i mitt ansikte och i mitt hår följt av att han sjunger högt och tydligt. Så, vinden, musiken och farten i en enda härligt blandning. Jag känner mig lycklig, jag känner mig glamorös och ÅH så levande jag är!

Några låtar ni kan lyssna på om ni vill få en kick av mitt liv här:

Jet - She´s a genious

Our Lady Peace - Superman´s dead

Counting Crows - Mr Jones

Carolina Liar - I´m not over

Bara sök på spotify, höj volymen och LEV LIVET!

catch up with me...

Hey,

Här kommer ännu en uppdatering på hur jag har det här i Port Moody, British Columbia.

Den 29 augusti,
Bjöd Gord oss på middag i huset, tillsammans med Trevors syskon Kerra och Rory samt Gords flickvän Wendy och hennes son Brendan. Vi kom dit tidigt så jag och Trev spelade basket, efter det busade han med sin lillebror. Vi åt en väldigt god middag och sedan tittade vi på roliga bilder från Kerras fotoalbum.

Den 30 augusti,

 = 8 månader tillsammans. Trevor sa att jag fick välja en restaurang som vi skulle besöka nästkommande dag.

Den 31 augusti,

Vi åkte till en grekisk restaurang vid namn Sokela där vi fick pita med Hummus som förrätt, huvudrätten blev Spinach Pita för mig vilket är nästan som en croissant med spenat i, plus grönsaker. Det var gudomligt! Bortsett från att jag fick ont i magen så var det väldigt mysigt med levande ljus i en modern atmosfär. Efter det åkte vi till Ikea och bytte ut en hylla och vi köpte en spegel. Sedan åkte vi för att köpa kulglass, jag fick Willy Wonka- blandningen. Det var en underbar dag!

Den 1 september,

Vi åkte till Dollars and Cents för att köpa lite dekorationsgrejer till mig. Det butiken hade allt! Jag hittade två lyktor, söta förvaringsboxar, gulliga påsar, penslar, målarduk, ask, färg, en vas... ja allt möjligt! Det var toppen, nu har jag mer att hitta på.

Den 2 september,

Vi åkte till Costco för att hämta ut bilder som vi framkallat! Vi satte in de i albumet och skrev tillsammans. Det var jätteroligt! På kvällen lagade vi mat och tittade på film och gosade i soffan. På kvällen låg vi bara och skrattade i sängen, har inte skrattat så mycket på länge. Det går inte att förklara vår dåliga humor men det började med att Gord tog från mina låda med choklad i och jag sa till Trev att jag ville rycka den ur handen på honom... efter det skenade fantasin iväg.

BILDER....HALLELUJA!Typiska bilar
Trevs bil till vänster, alla samma modellMina pysselgrejer

That´s all folks!


NY header!

Hey,

Jag vill tacka Sofie som designade min fina header efter sommarens nya foton. Jag blev så nöjd som jag bara kunde bli och Trev gillar den också. Tack så mycket! ♥


RSS 2.0