Devonian Botanical Garden

God kväll kära följare,

Nu har jag för en gångs skull haft en spännande vecka efter allt jobb! I onsdags åkte jag till West Edmonton Mall för att shoppa med Christine. Vi hade fasansfullt roligt, det blev lite sentimentalt när vi gick till Victoria's Secret och shoppade. Hon visade mig även några guldklimpar till butiker som jag inte haft en tanke på att gå in i förut. Vi gick även till djuraffären och önskade att vi kunde gosa med de håriga kaninungarna eller de lurviga musliknande varelserna. Istället gosade Christine med en läskig blå-tungad ödla som senare jagade mig! Bäst av allt var nog när vi gick ut ur en butik och hon sjöng en serenad för mig, eller när hon sa att jag liknar den krullhåriga tjejen i Brave som kommer ut på bio snart!

I fredags när Trev kom hem åkte vi till hans släktingar Sandi och Charlie och åt middag med hela drösen. Det är så snälla människor, som tar emot en med öppna armar och visar ett genuint intresse för mig som person. Det blev mat och vitt vin. Sedan avslutade vi med spel och jag vann...nästan. Vi slutade innan någon hann vinna och det var jag och Brady som låg lika! Usch så irriterad tävlingssnillet i mig blev. Men men... nästa gång vinner jag kanske.

Och nu till min underbara söndag som spenderades i Devonians botaniska trädgård. Jag och Trev utforskade denna sköna och vackra plats tillsammans. Vi gick först in i ett par växthus. Den ena hade exotiska växter från ökentrakter med olika sorters kaktusar och andra konstiga saker. Sedan gick vi till en del som hade frukt- och bärplantor. Det sista växthuset var vackrast av allt, för där flög mängder av olika färgstarka fjärilar omkring och dansade i det gröna. Där fanns även fina blommor i olika färger.
   Men platsen jag tyckte bäst om var Kurimoto, den japanska trädgården. Där fanns en bro över en stillsam bäck, ett litet vattenfall m.m. Vi gick sedan igenom skogen och kom ut till en plantering av olika örter och kryddor (mitt tränade blomsteröga hittade gräslök bland alla plantor!) Vi fann även en rosenträdgård men tyvärr hade ingen av dem hunnit vakna ur sina knoppar. Så där gick vi omkring hand i hand och lät våra sinnen njuta av naturens lugn och fågelkvitter. Det var en perfekt aktivitet för mig och Trev eftersom han fick vara ute i naturen och jag fick utforska nya kulturområden och vackra, färgglada blommor.


Jag tycker att denna bilden är väldigt fin trots att Trev ansåg att jag var oförskämd som fotade fjärilarna under deras kärleksakt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0