School

God eftermiddag!
 
Känner ni också hur hösten närmar sig? Jag blir mer och mer nervös för varje dag som går. Mina ondskefulla hatobjekt till grannar är tillbaks och irriterar mig redan med sin skitmusik, jag hoppas med hela mitt hjärta att jag stör dem minst lika mycket när jag sjunger i duschen!
 
Hur som helst...
Jag jobbade min sista helg på Wedding World denna veckan och kommer nu endast jobba torsdagar från 13.00 till 21.00.. åh bajs, vänta jag ska bara starta musik här så jag kan dränka deras gitarrspel! Nu så! Det ska bli så skönt att slippa jobba helger nu och få lite tid med Trev att göra roligare saker. Såvida vi inte får fullt upp med läxor. Det tråkiga är att jag inte kommer kunna jobba med Taylor som valt att jobba lördagar under skoltiden, så jag fick en kram innan vi skildes åt efter jobbet igår.
 I fredags åkte jag till skolan, Arts and communications campus, det är en stor orange byggnad. Vid ingången hängde en stor skylt där det stod "Welcome students". Mitt uppdrag med besöket var att köpa en mjukvara till datorn som jag måste ha till en kurs och man får det för billigare i universitetets bokhandel. Jag lyckades att ta bussen dit (utan att åka vilse!!) och gick med ett djupt andetag in i byggnaden. Det var tomt med ett fåtal anställda som promenerade förbi mig. Jag följde skyltarna till bokhandeln, gick nerför två trappor och sedan var jag framme, köpte mjukvaran och gick sedan uppför trapporna igen. När jag var där, i skolans lugn, fick jag lite tid att bekanta mig med min nya miljö och jag kände mig inte alls rädd utan något inom mig sa att jag nog kommer kunna bli fäst vid denna plats och att en dag kommer jag kanske till och med sakna den.
   Nu på onsdag och torsdag har jag orientering, den första kommer nog inte vara så intressant eftersom de bara vill kolla om min dator har alla program som behövs. Jag vet inte riktigt vad som kommer hända under den andra orienteringen men jag antar jag kommer få lära känna min klass lite bättre. Jag hoppas jag kommer möta trevliga människor. Det är vad jag fantiserar om.. att hamna i en grupp fylld med konstnärer, musiker, skådespelare och författare... det låter fantastiskt. Jag är ju attraherad av teater-världen, och hoppas att fler i min klass kommer vara det. Det ska bli spännande, det här nya kapitlet i mitt oväntade liv. Det låter kanske makalöst, men jag ser ändå fram emot dagen då jag kan flytta till Sverige, vara stadgad i ett hus och ha ett jobb jag älskar och kommer hålla fast i, jag är trots allt inte en flygande apa. Jag är en get.
 
Igår när jag kom hem efter en hård dag på jobbet då vi inte hade tid att gå på lunch under de sex timmar vi var där, hade Trev lagt ett av sina spår av choklad nerför trappan. Väl i köket stod han och bakade pizza åt mig. Han var sur för han hade inte haft tid att skriva ett kärleksbrev till mig och starta ett bubbelbad åt mig. Istället hade han tvingats handla två gånger för han kom på att vi inte hade något mjöl till pizzan. Men jag var glad, lite choklad och god middag framför tv:n. Nu ska vi ta och shoppa lite grejer till skolan.
 
Kramar!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag är nog minst lika uppspelt som du, hoppas verkligen att det blir så bra som du tänkt dig! Det ska bli så spännande att höra hur det går :)

Låter som en bra grej att åka till skolan lite innan för att veta hur det ser ut och lite så. Det kände jag när jag började här, jag hade då varit här två gånger innan så visste på ett ungefär vart allt låg och hur det såg ut.

Haha, Stackars Trev då :P Det låter väldigt trevligt att komma hem till lagad mat i alla fall!

2012-08-28 @ 11:27:23
URL: http://barefootangel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0