Waterfall

Hey,

På lördag kväll åkte jag och Trev till ett badhus inte långt bort från där vi bor. Där fanns en pool för småbarn, en pool med trampoliner och en pool där man kunde leka och ha skoj. Där var jag och Trev. På vänster sida om poolen fanns hinkar som fylldes med vatten och sedan tippades över på den som stod under den. Trev höll fast mig där, åh vad jag skrattade! Till höger fanns en enorm svamp och från kanterna rann det vatten då och då. En gång var trettionde minut gjorde de vågor i poolen vilket var roligt, det var nästan som att bada i havet. Sedan åkte jag och Trev rutschkanan flera gånger om. Det var jätteroligt!
På söndag morgon gick Trev upp tidigt för att gå till gymmet. När jag vaknade några timmar senare hittade jag ett glas med vatten och en fin gul blomma i, tillsammans med en dikt:

"The sun shines down on this sunny August day,
And it, like you takes all my worries away.
It´s rays of warm light feel good all the while,
Your perfect body makes my whole face smile.
For you I am grateful, gracious and lucky,
This beautiful queen is my little ducky.
So enjoy your morning, your day, week and life,
Just know that one day I´ll have you as my wife.

Trevor"

Mitt hjärta puttrade av glädje hela dagen. Vi gjorde oss redo för att gå på äventyr ute i naturen. Vi klättrade uppför ett berg. Vi kom upp ovanför ett vattenfall och gick sedan ner igen för att komma till själva fallet. Det var häpnadsväckande. Klippväggarna runt omkring var täckta av djupgrön mossa och vattenfallets klara vatten glittrade. Det var härligt att vara omkringad av naturens alla vackra färger. Vi fick klättra på klipporna för att komma ner, jag gick barfota och höll hårt om allt jag kunde greppa. Om jag hade ramlat hade jag nog bara fått några äckliga skrubbsår, möjligtvis brutit något men det var ändå spännande och jag klarade det! Vi gick tillbaks till bilen och körde hemåt och vilade middag.
Det var en väldigt mysig och lyckad helg. Oförglömlig.
Kommentarer
Postat av: Alexandra

Vilken helt underbar dikt, jag får ju tårar :P Haha!

Usch, jag vill också få såna :(

Var rädd om honom!Vattenfallet såg väldigt fin ut och inte minst tjejen på bilden! ;)

2011-08-09 @ 09:23:39
URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det samma!

2011-08-12 @ 22:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0